Per Nando

1/03/2024

Comencen Març i que veiem?🌬🌦⛅️☁️🌦🌥⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El fort vent, fronts Atlàntics amb algunes precipitacions seran els predominants en el començament del mes de Març.

Bon dia!!! 1 de Març del 2024, comencem primavera Climatològica, però realment aquesta estació no començara fins el dia 20 de Març, justet després del dia de Sant Josep, dia de la crema de falles. Comença un mes on la meteorologia es molt important per a molts Valencians, perquè com he dit abans es celebren des de hui eixes festes falleres i ademes també demà començaran també els actes de la Magdalena de Castelló. Per tant ací anirem informant que ens depara l’oratge durant totes les festivitats.

Mentrestant com tots els matins mirem satèl·lit i hui també mirem radar amb eixes precipitacions que esta nit deixaven alguns ruixats per Barcelona i ara mateixa ho fan en forma de tempesta a les Illes Balears.

FORTS VENTS!!!

FONT AVAMET.

Forts vents de mestral els que hem patit esta nit a la província de Castelló, com podeu observar a la taula d’Avamet i que ens deixen ràfegues impressionants com eixos 166 km/h de Xert, 153 km/h de Vilar de Canes, 140km a Rossell, la Serra d’en Galceran o Sant Mateu entre altres.

La previsió de vent és que amaine un poc les pròximes hores, però demà tornarà amb força a bona part del territori Valencià, però bufarà de ponent.

Previsions cap de setmana i pròxima setmana.

PRECIPITACIONS DEMÀ, MODEL AROME.

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA.

Demà com he dit abans el vent de ponent tornarà a ser protagonista de la jornada, a més de cara la vesprada i sobretot cara la nit ens creuarà un front que deixarà alguns ruixats no massa importants arreu del territori Valencià, Catalunya i també cap a les Illes Balears. Aquests ruixats podran vindre en forma de neu en punts alts de les serres de la província de Castelló.

I la pròxima setmana continuarem amb més del mateix. Borrasques Atlàntiques que ens portaran vents terrals associats a fronts que continuaran portant alguns núvols i ruixats sense importància cap a les nostres terres.

Per acabar seguim sense veure ninguna situació de pluges importants cap a les nostres terres i seguim esperant amb els braços oberts eixa pluja que tant ens fa falta.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando