Per Nando

29/02/2024

Continuem amb vent, possibles ruixats i pendents tendències 🌬🌦🌦🌨🌨👀👀🌊🌊🌧🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Continuem amb avisos per vent i fronts de ponent que deixaran alguns ruixats, però també amb els ulls mirant els models per vore si per fi tinguem llevant la pròxima setmana.

Bon dia!!! Després de 5 dies on ho he passat relativament mal, ara amb les forces que tinc per a continuar treballant i mirant el futur cal recuperar-se, perquè tinc moltes coses a fer i moltes ganes de tornar a fer tot el que estava fent abans, la normalització es la millor medicina per a tot.

Però la meteorologia a Meteopoble te que seguir el seu camí habitual, per tant anem a seguir com tots els matins mirant el satèl·lit. I mirant el satèl·lit ens quedem sense massa novetats, sols alguns núvols a les Balears fruit de la Borrasca que s’allunya i que ha pegat de Valent a Itàlia.

TEMPERATURES MÍNIMES, FA FRESCOR.🔵⏬️

FONT AVAMET.

Fa fred o frescoreta a les 5 de la matinada si penseu eixir de casa, encara que pel litoral les temperatures es queden al voltant dels 10-12°C, per l’interior inclús arribem a tindre valors negatius com es habitual i normal en aquestes dates.

Anem a centrar-se en les poblacions més fredes ara mateixa del territori Valencià i si mirem la taula elaborada per Avamet podem destacar els -6°C de la Rambla de Mariola a Bocairent, -4°C a Xixona o Villena, -3°C a Bocairent o Agres, -2°C a Requena o Banyeres de Mariola o -1°C a Castielfabib o Vistabella del Maestrat. Els pròxims dies anem a seguir sense massa variacions en els termòmetres, per tant les mínimes com les màximes continuaran sense massa canvis.

AVISOS PER VENT I PREVISIONS DE VENT.

AVISOS PER VENT HUI I DEMÀ.

ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT

PREVISIÓ VENT PRÒXIMS DIES.

Farts del vent terral? Buahhhh, encara li queda corda i les últimes hores encara ha bufat amb força al nord del territori Valencià, com podeu vore a la taula elaborada per Avamet.

Continuem amb avisos taronja i groc per la província de Castelló i sud de Tarragona sobretot, perquè esta nit novament tornarà a bufar amb força el vent de mestral, un vent de mestral que continuarà bufant fort demà i que podrà amainar cap a últimes hores de la jornada.

Atenció perquè el vent no acaba ací i a partir de dissabte tornarà a bufar el ponent amb força a bona part del territori Valencià i que podrà donar ràfegues superiors als 80/100km.

PREVISIÓ HUI I CAP DE SETMANA!!!

PRECIPITACIONS HUI I DEMÀ MODEL AROME.

SITUACIÓ SINÒPTICA CAP DE SETMANA.

Si mirem el model Arome, podem observar com esta vesprada-nit ens creuarà un front que podrà deixar alguns ruixats al territori Valencià que seran poc importants i afectaran principalment a l’interior de la província de Castelló on inclús podran vore algunes volves a les serres més altes. A Catalunya i les Illes Balears eixos ruixats inclús podran ser un poc més intensos inclús sense descartar alguna tempesta entre la pròxima nit i demà, sobretot per Barcelona i l’illa de Mallorca i Menorca.

El cap de setmana tornarà la influència de les Borrasques del Regne Unit que tant hem sentit nomenar els últims mesos i que a nosaltres ens portaran ponent i un nou front que ens deixarà nous ruixats poc importants entre últimes hores de dissabte i diumenge.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA.

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ.

L’evolució de les tendències per a la pròxima setmana de moment, no sembla que tinguen massa variacions i les Borrasques continuaran desfilant per el ponent, deixant molta aigua a la part més Atlàntica del territori peninsular. L’única diferència entre el model Americà i l’Europeu, es que el model Europeu intueix una mínima possibilitat de borrasques més al sud, al estirar-se l’anticicló més cap a les Illes Britàniques i que ens podrien donar més opcions a pluja, però de moment el model Americà no ho contempla i no ens podem fer massa il·lusions, però no ho pedrem de vista, ni molt menys.

Per tant i per acabar amb un resum: Ponent i ruixats dispersos que podran continuar la pròxima setmana, això sí, caldrà seguir per si el model Europeu te raó i tingam alguna possibilitat de borrasques més al sud pròxima setmana. Gràcies x estar tots els dies ahi a pesar de les circumstàncies.

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando