Per Nando

26/02/2024

ACTUALITZACIÓ!!! Fortes ventades i demà amb avís taronja, precaució!!!🌀🌀🌀🌦🌦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El fort vent continuarà bufant fort les pròximes hores, a més a partir de demà Aemet activarà l’avís taronja en alguns punts.

Bon dia!!! Dilluns 26 de febrer del 2024, comencem setmana i comencem l’última setmana del mes on també començarem Març i esperem que no siga igual d’avorrit meteorològicament parlant. Siga com siga nosaltres ací estarem, per a bé i per a mal.

Mirem satèl·lit com tots els matins i continuem amb pas de núvols fruit de la Borrasca que ara mateixa circula pel nord de França i que a nosaltres no ens deixa de moment cap precipitació.

QUIN VENT!!!

Font Avamet

Quins dies de vent i no hi ha manera de que pare, una situació que ens ve acompanyant des del passat octubre i no hi ha manera de tallar-ho, situació seca que ens porta aquest element meteorològic, a més de manera intensa i que produeix molt de malestar en les persones amb mal de caps molt probables en persones propenses.

I mireu en la taula de dalt les ràfegues d’esta passada nit, fins a 140 km/h a Bunyol ( Alto Gordo ) més de 100 km a El Toro, Macastre o Aiora, també ràfegues molt fortes de més de 90 km a Villar de l’Arzobispo, Setaigües, Olocau del Rei o Oliva, entre moltes altres poblacions que ha bufat de manera intensa i amb ràfegues compreses entre els 70/80 km.

Atenció que el vent no para i demà avís taronja.🟠🌬🌬🌬🌬

El vent continuarà les pròximes hores i continuarà amb força a bona part del nostre territori i també a Catalunya, atenció perquè podrà bufar de mestral amb ràfegues superiors als 80/100 km el dia de hui a bona part de l’interior de la província de Castelló, però atenció perquè demà tornarà a generalitzar-se i bufarà també amb molta força per l’interior de Castelló, Tarragona i Lleida . Aemet fica avís taronja per a demà l’extrem nord de l’interior de Castelló, sud de Tarragona i Lleida, un avís que es considera prou seriós per eixes ventades que podran bufar de Mestral.

PREVISIONS I TENDÈNCIES!!!

PRECIPITACIONS MODEL AROME HUI.
SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES.

La situació al cel durant el dia de hui i pràcticament durant les pròximes jornades es de pas de núvols que podran deixar algun ruixat o gota molt poc important, però que no descartem que hui en algunes zones del litoral de Girona poguera caure alguna precipitació més moderada, però a la fi i vinguen d’una situació aponentada poc cal esperar ni hui, ni les pròximes jornades.

Una situació que de moment no veu tendències a canvis i no es veu cap gir en els models meteorològics actuals que ens puga fer pensar en alguna situació allevantada que ens el que ens fa falta per a veure ploure. Ho farà a Falles? Queda molt lluny, però a Meteopoble anirem informant de manera exhaustiva i arriscant-se a partir del pròxim divendres o inicis de la pròxima setmana, però fa falta la pluja que no se’ns oblide i quan abans siga millor que millor, encara que si no ens fot les festes falleres també molta gent ho agrairà, però l’aigua és vida i sense aigua la terra mor.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando