Per Nando

25/02/2024

Actualitzem!!! Oratge variable i avisos per vent🌦🌦🌀🌀🌀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El vent continua com a protagonista de la jornada i l’ambient variable continuarà tota la pròxima setmana.

Bon dia!!! Diumenge 25 de febrer del 2024, després d’un dia d’ahir indispost per problemes de salut, tornem a escriure les previsions meteorològiques al nostre territori.

Com tots els dies comencem per vore el satèl·lit i tenim pas de núvols que per a variar continuen creuant pel ponent i per tant amb poques opcions de pluja i si ho fa, serà de manera dèbil i anecdòtica.

VENT!!!

AVÍS AEMET HUI

AVÍS AEMET DEMÀ.

AVÍS AEMET DIMARTS.

PREVISIÓ VENT PRÒXIMS DIES

Com veieu el vent d’oritge terral i fort continua afectant les nostres terres i continuarà les pròximes jornades entre ponent i mestral, un vent que depenent dies i com podeu observar als avisos emesos per a Aemet, bufarà fort per l’interior del nord d’Alacant, València i Castelló i dimarts podria afectar tota la província de Castelló i també les comarques de més al sud de Tarragona i més al nord de Lleida i Girona.

EVOLUCIÓ ORATGE PRÒXIMA SETMANA.

La pròxima setmana continuarem novament amb una situació de borrasques que continuaran afectant el nostre territori des del ponent peninsular i amb el pas de fronts que podran deixar alguns ruixats o inclús algunes volves per les serres més altes de l’interior de la província de València i Castelló, però coses molt anecdòtiques.

Començarem Març amb una configuració pareguda i inclús les temperatures podran anar un poc cap amunt i superar novament els 20°C, això sí, sembla que els models meteorològics ja porten una variabilitat més accentuada amb l’acostament de la primavera i per tant hi ha que vigilar-los dia a dia, perquè Març es un mes prou inestable i vorem si per fi ens porta eixe temporal de pluges que tant ens fa falta cap a les nostres terres. De moment portem 5 mesos esperant i desitgem que no tardem massa a vore ploure amb gana, perquè fa falta que ploga molt i a tot arreu del nostre Mediterrani.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando