Per Nando

23/02/2024

Borrasca Louis, nova borrasca d’alt impacte🌀🌀🌀🌀🔵🔵🔵⏬️⏬️🌦🌦🌦🌦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La Borrasca d’alt impacte anomenada Louis per MeteoFrance, ens portarà molt de vent durant tot el cap de setmana.

Bon dia!!! Divendres 23 de febrer del 2024, dia negre per als Valencians, després de l’incendi que va encendre una finca sencera a València de manera descontrolada a causa dels materials de la mateixa construcció i del fort vent de ponent que encara va ajudar més a eixa ràpida propagació, deixant de moment fins a 4 morts i 20 desapareguts. Un desastre sense precedents. Molt d’ànims a tots els afectats des de Meteopoble i ens unim a aquest dol i esperem que els ferits es recuperen el més ràpid possible.

Però tenim que continuar, com tots els matins mirem al satèl·lit i ja tenim el canvi anunciat cap a les nostres terres amb el pas de nuvolositat abundant que inclús ha deixat alguns ruixats poc importants pel nord d’Alacant, que apenes deixen entre 2-4 mm en algunes poblacions sobretot del Comtat i l’Alcoià.

RÀFEGUES DE VENT!!!

AVÍSOS AEMET DEMÀ.
FONT AVAMET

El vent de la Borrasca Louis ja s’ha deixat notar les últimes hores i bufa amb certa força, Aemet ja ha començat a emetre els seus primers avisos per este element meteorològic que ens acompanyarà les pròximes hores.

Les ràfegues de vent més importants durant la nit les trobem a poblacions com Rossell, El Toro, Bunyol, Aiora, Xert o Sant Mateu amb registres entre 90-100 km/h, però trobem altres poblacions com Agres, Villena, El Castell de Guadalest, Xàbia, Vilar de Canes, Alcoi o Confrides on les ràfegues de vent també superen els 80 km/-h.

La Borrasca Louis ens continuarà afectant indirectament durant el cap de setmana.

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES.

VENT PRÒXIMS DIES.

La Borrasca Louis hui i durant els propers dies a nosaltres ens portarà bona cosa de vent, baixada de termòmetres i alguna gota poc important que no descartem que puga sumar algun mm i inclús deixar alguna volva a les serres més altes de l’interior del nostre territori. El més important serà el vent que podrà bufar amb certa força amb ràfegues superiors als 50-70km i atenció al diumenge perquè la velocitat del vent pujarà i podrà bufar a una velocitat superior als 100km.

Entre dilluns-dimarts una nova borrasca creuarà pel Mediterrani, cara a Tunísia, deixarà nous ruixats al nostre territori i que també podrà deixar algunes nevades dèbils per l’interior de Castelló, però serà poc a cosa, perquè vindran amb vents terrals poc propicis per a fer ploure cap a les nostres terres.

LES TENDÈNCIES COMENCEN A AGRADAR-ME👀👀🌨🌨🌧🌧⛈️⛈️

A Meteopoble podem confirmar que tot el que queda de Febrer no és donarà cap situació favorable de pluges al Mediterrani, però els models meteorològics i les seues tendències, comencen a vore un canvi de patró atmosfèric amb un cinturó d’altes pressions cap al nord d’Europa cap a principis de Març i on per fi el vent de llevant podria aparèixer al Mediterrani i la possibilitat de la circulació de borrasques més al sud de la península també es podria produir. Una tendència que caldrà seguir els pròxims dies per poder confirmarla.

Mentrestant molt pendents del vent i la baixada de termòmetres que ens portarà a nosaltres la Borrasca Loius i també molt pendents de les últimes informacions que ens donen des de la nostra televisió pública sobre l’incendi a València per vore l’evolució dels ferits i sobretot dels desapareguts en un desastre sense precedents a la ciutat de València.

UNA FORTA ABRAÇADA DES D’ACÍ. ÀNIMS!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando