Per Nando

22/02/2024

Canvi d’oratge dem脿 i finalment que far脿 la Borrasca dilluns?馃數鈴笍鈴笍馃對馃對馃對馃對

Destacades, Fenomens adversos, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

Atenci贸 hui a les temperatures i atenci贸 dem脿 a la forta davallada que podr脿 vindre acompanyada d’algunes volves de neu.

Bon dia!!! Dijous 22 de febrer del 2024, a dos dies d’aplegar al cap de setmana viurem dos dies de contrastos t猫rmics amb unes temperatures anormalment c脿lides les que patirem hui i que vindran contrastades per la forta davallada que patirem dem脿.

Per貌 a莽貌 ho explicarem ara despr茅s i el primer que mirem es el sat猫l路lit com cada mat铆 i novament no tenim massa que explicar, alguns n煤vols alts sense m茅s transcend猫ncia i que no impediran hui tampoc el pas del sol a bona part de la fa莽ana mediterr脿nia.

TEMPERATURES 馃尅

TEMPERATURES M脥NIMES.

FONT AVAMET.

TEMPERATURES M脌XIMES PREVISTES HUI.

Model Arome, font Meteociel

Primer que res mirem les m铆nimes de hui i com podeu observar han pujat de manera considerable i no gela a cap localitat del territori Valenci脿, per貌 茅s que si es fixeu tenim temperatures m铆nimes per damunt dels 15掳C a les comarques de la Di脿nia que han deixat com si d’una nit casi estiuenca estiguerem parlant i ja ens anuncia el dia de calor que patirem durant la jornada.

Aix铆 que fixeu-vos tamb茅 en el mapa de m脿ximes que tenim previstes per a hui i podeu observar que el mercuri podr脿 aplegar o rondar els 30掳C al litoral i prelitoral de la prov铆ncia de Val猫ncia i nord d’Alacant i tamb茅 al sud de la prov铆ncia d’Alacant. I 茅s que el vent de ponent que bufa i bufar脿 les pr貌ximes hores de manera moderada, m茅s l’aire c脿lid en altura seran els m脿xims responsables d’eixes temperatures inusualment altes.

ATENTS!!!! DEM脌 CANVIS馃數鈴笍馃對鉂勶笍

MAPA AIRE FRED EN ALTURA ( 850HPA) PER A DEM脌 I PR脪XIMS DIES.

MAPA SIMBOLS DEM脌.

PREVISI脫 VENT CAP DE SETMANA.

Dem脿 baixada important de les temperatures, que en alguns casos podr脿 ser de m茅s de 10掳C a causa de l’entrada d’una massa d’aire m茅s freda, que sembla que ens acompanyar脿 tot el que queda de setmana i tamb茅 bona part de la setmana que ve, deixar脿 temperatures m脿ximes al voltant dels 10-15掳C a les comarques m茅s c脿lides del nostre territori i per davall dels 10掳C a les comarques m茅s gelades. Atenci贸 tamb茅 dem脿 perqu猫 tindrem ruixats dispersos que incl煤s podrien deixar alguna volva a les serres de l’interior de Val猫ncia, Castell贸 i els Pirineus Catalans m茅s occidentals.

A partir de dissabte i sobretot diumenge, el vent tamb茅 guanyar脿 protagonisme i bufar脿 fort o molt fort deixant r脿fegues superiors als 100 km/h a bona part del territori Valenci脿, Illes Balears i incl煤s sud de Tarragona, un vent de ponent que sobretot diumenge far脿 que Aemet ens done algun av铆s meteorol貌gic per aquest fenomen atmosf猫ric.

Previsi贸 pr貌xima setmana!!! Que far脿 la Borrasca de dilluns?

Ja tenim clara l’evoluci贸 de la Borrasca de cara la pr貌xima setmana, que ens havia donat un m铆nim i una probabilitat molt baixeta en algunes eixides de que puguera quallar alguna situaci贸 interessant cap a les nostres terres i que finalment no ser脿 aix铆.

A patir de dilluns tindrem novament el pas d’una l铆nia d’inestabilitat que ens afectar脿 entre dilluns-dimarts i que despenjar脿 una borrasca que acabar脿 finalment a Tun铆sia. Per tant a nosaltres ens deixar脿 alguns ruixats dispersos i molt poc importants. L’anticicl贸 novament ens fot i espenta per l’oest la borrasca que la situa molt lluny de nosaltres i amb un moviment pel Mediterrani cara a l’脌frica m猫s oriental i per tant amb una nova situaci贸 poc favorable per als nostres interessos.

I aix铆 continuarem tota la pr貌xima setmana, sense canvis importants i temperatures sense massa variacions despr茅s de la baixada que patirem el dia de dem脿, per貌 abans hui recordem que ser脿 un nou dia per a recordar amb unes m脿ximes que ens tornen a dir eixe hivern tan absent que hem patit este any i sense perspectives que aix貌 puga canviar almenys en tota la setmana que ve.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando