Per Nando

21/02/2024

Atents a l’evolució de la Borrasca pròxima setmana, farà ploure o nevar?🌧🌧⛈️⛈️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir de hui entra en joc el ponent, divendres davallada de termòmetres i vigilant la Borrasca de la pròxima setmana.

Bon dia!!! Dimecres 21 de febrer del 2024, hui comencem la jornada mirant models per a la pròxima setmana, perquè depenen on acabe situant-se la Borrasca que acabarà al Mediterrani podrien parlar d’una situació més inestable o menys, però ara després ho vorem.

Primer que res mirem satèl·lit quan són les 5 de la matinada i alguns núvols alts creuen el nostre territori sense conseqüències, la situació de ponent predominara les pròximes jornades i per tant el pas de núvols serà freqüent, però seran núvols que no deixaran precipitacions o com a molt alguna gota o ruixat entre divendres-dissabte.

TEMPERATURES MÍNIMES!!!

FONT AVAMET.

Ens alcem el dia de hui amb unes mínimes un poc més baixetes que les d’ahir, només sobrepassen els 10°C a les comarques més litorals i interior sud de la província d’Alacant i també al litoral de València, a les demés zones hui ens quedem per davall d’eixos 10°C de mínima i ara mateixa tenim gelades que inclús són algo fortes com Ares del Maestrat amb -5°C, -4°C a Vilafranca, Bocairent, El Toro, Requena o Calles, entre molts altres valors com podeu observar a la taula d’Avamet.

Previsió pròxims dies i pròxim cap de setmana!!!

A partir de hui comença a bufar eixe vent de ponent que ja està deixant algunes ràfegues superiors als 50 km/h per l’interior de València, un vent que anirà generalitzant-se les pròximes jornades i també començarà a guanyar força sobretot de cara el cap de setmana. Les temperatures pujaran hui i demà amb valors que podran aplegar fins als 25°C, però atenció perquè una massa d’aire més freda farà desplomar-se els termòmetres vora 10°C o més a partir de divendres, i deixarà uns dies d’hivern durant el cap de setmana i amb el risc d’alguna gota o ruixat dèbil, fruit dels fronts aponentats.

Tendències!!! Atents a la Borrasca del proper dilluns-dimarts.

MODEL AMERICÀ EIXIDA ESTE MATÍ.

MODEL UKMO ESTE MATÍ.

Els models no tenen massa clar cap a on se situarà la nova Borrasca que començarà a despenjar-se de cara a dilluns per la península i anirà viatjant cap al Mediterrani. Alguns models com el model Americà i després de traure ahir de vesprada eixides més seques, novament en l’última eixida aposta per el pas de la Borrasca de la propera setmana cap al Mediterrani i amb possibilitat de pluges i nevades entre dimarts-dimecres.

Per contra de moment tots els altres models venen més secs, al creuar eixa borrasca més al nord i amb una configuració de vents amestralats, que la pròxima setmana farien baixar més els termòmetres, però de pluja ben poca.

De moment molta indefinició, per vore com van veient la situació per a la pròxima setmana que promet ser de pur hivern i amb expectació als models, per vore si per fi volen creuar eixa borrasca per un lloc favorable o no. El model Europeu encara no ha eixit este matí i caldrà vigilar la pròxima eixida per vore si aposta per el que diu el model Americà ara mateixa i que seria un possible temporal a casa nostra de pluges i neu, però de moment va sol i les pròximes eixides ens aniran confirmant o no eixa possibilitat de moment baixa per a la pròxima setmana.

Seguimeeeeeeent!!!!


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando