Per Nando

20/02/2024

Els models treuen una configuració de pluges i nevades a cotes baixes👀👀❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les Borrasques Atlàntiques d’alt impacte produiran un temporal de vent important durant el proper cap de setmana, però estarem pendents a partir de dilluns pròxim.

Bon dia!!! Dimarts 20 de febrer del 2024, estem molt pendents dels models meteorològics perquè pareix que es confirma un episodi de vent que anirà pujant en intensitat sobretot a partir del cap de setmana, com vorem a continuació, però ara mateixa els models més importants peguen un gir de cara la setmana que ve, on podríem parlar d’un episodi de pluges i nevades a cotes baixes.

Però abans i com tots els dies ens fixem al satèl·lit per veure com tenim el cel quan ara mateixa són les 5 de la matinada. Llevat d’alguns núvols inofensius a Catalunya i les Illes Balears, l’aspecte del cel al territori Valencià és pràcticament ras i per tant en amaneixer lluirà el sol amb tot el seu protagonisme.

TEMPERATURES MÍNIMES!!!

FONT AVAMET.

Hui les temperatures mínimes es mantenen pràcticament igual respecte ahir, per tant, els canvis no són massa destacables i tampoc ho seran els propers dies. El que si que si que pujaran són les màximes per damunt dels 25°C entre demà i despus-demà, per a baixar de manera important a partir de divendres.

Bé, però ara mateix les mimimes oscil·len entre els 10-13°C pel litoral i prelitoral i a mesura que ens adintrem a l’interior i com es normal les temperatures són més baixetes i ara mateixa destaquem els -5°C de El Toro, -4°C a Ares del Maestrat, -2°C a Vilafranca, Calles. Bocairent o Morella entre altres.

Canvi d’oratge a partir del cap de setmana.

A partir de demà començarà a moure el vent de ponent, però serà durant el cap de setmana i amb l’aproximació de la Borrasca pel nord d’Europa la que farà que tinguem un episodi de vents de ponent que bufaran forts o molt forts amb ràfegues superiors als 100km a bona part del territori Valencià, sud de Catalunya i les Illes Balears.

També tindrem una baixada important dels termòmetres a causa de que a partir de divendres ens afectarà una massa d’aire més freda que farà desplomar-se vora 10°C les màximes entre dijous i divendres, ja que dijous les màximes podran superar els 25°C com he dit abans. No tindrem precipitacions durant el cap de setmana o com a molt alguna gota sense importància a causa dels fronts desgastats que travessaran la península de ponent.

ATENCIÓ ALS MODELS A PARTIR DE DILLUNS🔵⏬️⏬️⏬️❄️❄️❄️👀👀

Molt pendents a partir de dilluns, perquè ara mateixa tots els models meteorològics que acabe de consultar durant el matí, veuen la probabilitat de una nova descàrrega més freda a partir de dilluns i amb la possibilitat de la formació d’una borrasca al Mediterrani que podrien portar pluges i nevades a cotes no massa altes. Ahir ja ho intuïa el model Europeu i hui li se suma el model Americà i altres models menys reconeguts, però també amb encerts a les seues esquenes.

Per tant, la situació és torna força interessant si els models continuen hui pel mateix camí amb les seues eixides principals, perquè si ho fan, podríem vore nevar la pròxima setmana.

A Meteopoble anem a vigilar la possible evolució no confirmada d’esta situació que els models ens aniran ensenyant en les pròximes eixides i fent-nos les dents llargues, però esperem que els models comencen a donar sorpresa d’eixa indole les pròximes eixides i ens recompensen els mesos d’avorriment meteorològic que venim patint.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando