Per Nando

19/02/2024

ATENCIÓ!!! Canvis esta setmana amb molt de vent, fred i ja vorem……🌀🌀🌀🥶🥶🥶❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Setmana on el vent serà protagonista i la baixada de termòmetres també i pendents dels models amb l’evolució d’una entrada freda important.

Bon dia!!! Dilluns 19 de febrer del 2024, comencem setmana, una nova setmana on estarem ben pendents dels models meteorològics davant un possible temporal de vent de ponent que ens deixarà la configuració de borrasques Atlàntiques a partir de dijous com vorem a continuació.

Primer que res mirem satèl·lit, quan són les 5 de la matinada no tenim massa que oferir i tan sols ens està creuant una massa nuvolosa ara mateix sense conseqüències, que tan sols deixa alguna gota a estes hores al sud-oest de Catalunya, però molt poca cosa, però que no impediran que acabe lluint el sol al llarg de la jornada, estem davant la influència de l’anticicló, així continuarem fins allà el dimecres.

TEMPERATURES MÍNIMES!!!

FONT AVAMET.

Hui les mínimes han pujat respecte a la jornada d’ahir i la pròxima nit encara ho faran més, a l’espera de la baixada de termòmetres que patirem a partir de divendres.

De moment ens quedem amb valors per damunt dels 10°C a les 5 del mati a practicar tot el litoral, comarques més centrals de les 3 províncies del nostre territori. La més baixeta i inclús amb valor negatiu la trobem a la Rambla de Bocairent amb -1°C i -0.1°C a Requena, després tots els valors estan per damunt dels 0°C com podeu apreciar a la taula d’Avamet.

Atenció als canvis a mitjans-finals setmana.🌀🌀🌀🌦🌦🌦❄️❄️❄️

SITUACIÓ SINÒPTICA.

PREVISIÓ PLUGES PRÒXIMS 10 DIES, MODEL GFS

EVOLUCIÓ AIRE FRED FINALS SETMANA.

Bé xiquets!!! Setmana de molta feina la que ens espera a Meteopoble i no serà per pluges, el que ens donarà molts problemes sembla que serà el vent. La nova configuració de borrasques Atlàntiques que esperem que comence a afectar el nostre territori a partir de dimecres, començarà a portar el vent de ponent com a protagonista i inclús amb pujada de temperatures.

PREVISIÓ VENT CAP DE SETMANA PRÒXIM.

Serà a partir de dijous quan el vent començarà agafar força i moltíssima atenció perquè durant el pròxim cap de setmana i inicis de la que ve, podem patir un temporal de vents a bona part del Mediterrani inclòs el territori Valencià, amb ràfegues superiors als 100/120 km/h i de manera continuada. Les pluges per als pròxims 10 dies com veieu al mapa de dalt afectaran al nord peninsular que allà es on bufarà el vent més humit a causa del pas d’eixes profundes borrasques que esperem.

A partir de divendres, també ens afectarà una massa d’aire més freda, que farà baixar els termòmetres de manera acusada a tota la península Ibèrica, amb nevades que seran abundants al nord a cotes mitges o baixes. A casa nostra la davallada de temperatures també serà destacada, però amb ponent les precipitacions i nevades seran pràcticament anecdòtiques.

Estarem pendents cap a finals de febrer, perquè els models insisteixen en fred o molt de fred i vorem com evolucionen els models per si ens porten una situació més favorable cap a últims dies del mes. Anem informant de totes les novetats ací a Meteopoble, en una setmana on de nou les Borrasques d’alt impacte seran protagonistes.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando