Per Nando

17/02/2024

I ara que? Tendències de vent i fred?🌀🌀🌀☁️☁️🌦🌦❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les previsions meteorològiques aposten perquè cap a mitjans setmana començarà a ser protagonista el vent, però després també el fred.

Bon dia!!! Dissabte 17 de febrer del 2024, ahir va ser un dia molt ennuvolat i on finalment les comarques de la província de Castelló van ser on més aigua van rebre com ara després vorem, unes precipitacions que no ens han alleugerit res, perquè fa falta que ploga molt més, després de la tardor i hivern tan pèssimes que estem patint.

Mirem al cel com tots els matins i encara tenim núvols que tapen el cel a la major part de la Mediterrània, inclús plou ara mateix en algunes zones de les Illes Balears, però la goteta freda s’allunya i per tant l’estabilitat i la pujada de termòmetres anirà afiançant-se les properes hores.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

Font Avamet.

Les màximes precipitacions ahir es van donar a les comarques del extrem nord de la província de Castelló, però va ploure també a les comarques centrals, unes pluges que no ens alleugeren res, perquè com he dit abans estem en un dèficit important de pluja des de la passada tardor.

Destaquem els acumulats més importants que es van donar ahir i que van deixar fins a 24 mm a la Pobla de Benifassà, 18 mm a Benicarló, 16 mm a Herbers o Vinaròs, 14 mm a Vallibona o Peníscola, 12 mm a Morella o Canet lo Roig entre altres.

Atenció a la pròxima setmana al vent🌀🌀🌀🌀

VENT A PARTIR DE DIMECRES.
AIRE FRED EN ALTURA FINALS SETMANA.

Amb els mapes actuals només vos puc dir que atents a partir de mitjans de la pròxima setmana al vent, perquè novament podrà bufar fort o molt fort entre ponent i mestral, gràcies a les noves superborrasques que novament es formaran entre l’Atlàntic I Groenlàndia i impactant novament entre el Regne Unit, França i el nord-oest del territori peninsular. Molt de vent veuen a estes hores els models per a la pròxima setmana a partir de dimecres, però també baixada de termòmetres que serà més una normalització després de les temperatures tan càlides que estem patint, però això ja serà cap a finals de la setmana que ve.

Per tant i en resum, oratge estable fins mitjans de la pròxima setmana on de nou tornarà eixa odiada configuració de ponent i que portarà molt de vent, alguns fronts amb precipitacions dèbils i més fred cap a últims de setmana.

De moment el llevant i els seus temporals continuen desapareguts. Paciència!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando