Per Nando

16/02/2024

Hui encara plourà!!! Atents a les tendències ☁️🌧☁️🌧🌀🌀🌀🌬🌬🌬

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les precipitacions dèbils i disperses continuaran durant tota la jornada, però ens fixem en els models de cara la setmana que ve.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Bon dia!!! Divendres 16 de febrer del 2024, com estava previst ha plogut de manera general, però molt dèbilment com les previsions apuntaven en el pas d’aquest embossament d’aire fred que anirà avançant pel Mediterrani cara el nord d’Àfrica les properes hores.

De moment el primer que fem és mirar satèl·lit i radar i tenim el cel amb prou nuvolositat al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears on ara mateixa plou dèbilment en punts de la província de Castelló i oest de Catalunya, però tot misèria.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

FONT AVAMET.

Com veieu a la taula d’Avamet no ens inundarem en la pluja que ens ha caigut, esperàvem misèria, però açò és més que misèria i la màxima precipitació que ens ha caigut fins ara són els 4 mm de Cinctorres, Villena, Morella o Banyeres de Mariola o vora 3 mm a Biar, Sorita, Bicorb, Fontanars, Xert, Castalla, Vallibona, La Pobla de Benifassà, Sant Mateu o Sumacàrcer.

PREVISIÓ HUI I CAP DE SETMANA.

PRECIPITACIONS MODEL AROME PRÒXIMES HORES.

La previsió meteorològica per al dia de hui és que continua la probabilitat de ruixats que podran afectar qualsevol punt, això si seran dèbils i dispersos i només portaran encara més misèria. Les temperatures baixen respecte a estos dies entre 4/6°C.

El cap de setmana torna l’estabilitat amb predomini del sol i temperatures que tornaran a pujar per damunt dels 20°C mínimes sense apenes variacions respecte a les últimes jornades.

PRÒXIMA SETMANA.

SITUACIÓ SINÒPTICA.

AVANÇ TEMPERATURES A 850HPA FINALS PRÒXIMA SETMANA.

Per a començar la pròxima setmana manarà l’anticicló que s’instal·larà durant pocs dies en la península Ibèrica, perquè a partir de mitjans setmana tornarà la configuració de borrasques de ponent que tornaran a fer moure el vent al nostre territori. A més les temperatures continuaran càlides, però estarem ben pendents perquè de cara finals de la pròxima setmana podrà entrar una massa d’aire més freda que faria baixar de manera important els termòmetres, tot això acompanyat de fronts de ponent que podrien deixar alguna gota, però tot runa, res més important que contar i continuem sense vore cap situació favorable als models ni a llarg termini que ens puga fer parlar d’algun temporal cap a les nostres terres.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando