Per Nando

15/02/2024

Atents!!! Canvi d’oratge esta vesprada de la mà d’un embossament d’aire fred 🌦🌦☁️☁️🌧🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El pas d’un embossament molt ràpid farà que pugem tindre algunes precipitacions i tempestes esta nit i demà divendres.

Bon dia!!! Dijous 15 de febrer del 2024, quina calor estem passant com esteu comprovant els últims dies, però açò no s’acaba xiquets, després voreu també que ens deparara la pròxima setmana, però la veritat que no es gens agradable, però ho tenim que aguantar i ja vindran temps millors.

Com tots els dies mirem satèl·lit i hui si que observem alguns canvis que són el que ens portaran algunes precipitacions a partir d’esta vesprada-nit i el dia de demà, ara mateixa tenim pas de núvols, que venen associats a una vaguada que acabarà per formar una xicoteta gota freda i que pasará molt ràpid entre esta nit i demà per damunt dels nostres caps.

TEMPERATURES MÍNIMES ACTUALS ( 5 DE LA MATINADA)

FONT AVAMET.

Nits i dies càlids els que estem tinguent i que fa que no ens aclarim tapant-se al llit ni amb la roba quan eixim al carrer. Ara mateixa tornem a trobar mínimes que oscil·len entre els 10-15°C a les comarques més litorals i prelitoral o inclús zones més arrimades a l’interior. Les més fresquetes, però sense tindre gelades les tenim a les ubicacions de la Rambla a Bocairent amb 0,6°C, 1,4°C a Requena, vora 3°C al Pinós, Xixona, Calles, Bicorb entre altres. Les mínimes no van a variar massa les pròximes jornades i les màximes a banda de la baixada d’uns 4°C el dia de demà continuaran altes per a l’època i amb una nova pujada durant el cap de setmana.

Algunes precipitacions esta vesprada-nit i demà.🌦⛈️☁️🌧

Bé, la previsió per a les pròximes hores, és a dir, a partir de la vesprada-nit i el dia de demà ens creuarà una petita gota freda que ho farà de manera molt ràpida, al seu pas per damunt de nosaltres creixerà la inestabilitat i tindrem creixement de ruixats irregulars i que no descartem que pugen vindre acompanyats de tempesta de manera molt localitzada, no esperem grans precipitacions, però encara que no plourà a tots els llocs més val això que no res. Les temperatures baixaran demà, però amb la nova imposició de l’anticicló durant el cap de setmana tornaran a pujar amb l’estabilitat com a nota predominant.

Atents a la pròxima setmana 🤦‍♂️

La pròxima setmana ja la tenim clara també a les previsions de Meteopoble, mirant les últimes eixides dels models. Sembla que començarem setmana amb Anticiclò, però allà el dimecres entrarem en una nova configuració de borrasques Atlàntiques que deixaran per a variar noves pluges a la part més occidental de la península i com no ací ens podrà donar una nova configuració de ponent que portem arrastrant des del mes d’octubre i no hi ha manera de finiquitar.

Mare meua quin desastre!!!!


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando