Per Nando

14/02/2024

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ: Es confirmen les precipitacions entre dijous-divendres.🌦⛈️🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El pas d’una Dana o embossament d’aire fred farà que entre últimes hores de demà i matí de divendres tinguem alguns ruixats i inclús alguna tempesta.

Bon dia!!! Dimecres 14 de febrer del 2024, estem pendents dels models meteorològics, que encara que no serà una situació de pluges importants que tanta falta ens fa a la Mediterrània, si que tindrem que estar pendents dels models mesoescalars les eixides de hui, per anar veient on es donaran amb major probabilitat eixos ruixats que esperem durant les últimes hores de demà i el mati de divendres.

Però primer que res ens alcem mirant el satèl·lit i ara mateixa tenim el cel pràcticament sense cap núvol, tampoc fa massa fred llevat de les poblacions més arrimades a l’interior on el mercuri es queda davall dels 5°C, mentre que a la resta tenim temperatures que oscil·len entre els 10-17°C. Les més càlides com sempre al litoral.

QUINES MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET.

A Febrer i novament ahir un dia primaveral on inclús a les comarques de València i Alacant el termòmetre superava els 25°C en moltíssimes poblacions, calor prolongada i no massa normal per a l’època, en un hivern que continua absent pràcticament a tota la península Ibèrica, vamos, un desastre d’hivern.

Destaquem eixes temperatures com he dit abans que ahir deixaven els 27°C d’Oriola, 26°C a Manises, Bétera, L’Eliana, Benaguasil, Albalat dels Sorells, Marines, Formentera del Segura, Almoradí, Oliva, Crevillent o la Pobla de Vallbona, entre molts altres. Hui baixen un poc respecte ahir, però no massa, així i tot continuarem sobrepassant els 20°C a bona part del territori Valencià.

Atents demà i divendres a les previsions 🌦🌦🌧🌧🌧⛈️⛈️

MAPA EN ALTURA, PAS DE L’EMBOSSAMENT D’AIRE FRED, DEMÀ DE VESPRADA.
AVANÇ NUVOLOSITAT, DEMÀ DE VESPRADA.
AVANÇ PRECIPITACIONS, DEMÀ VESPRADA-NIT.

Be, estarem atents al pas d’una Dana que creuarà demà la nit i divendres pel matí molt ràpidament per damunt del territori Valencià, afavorint una línia d’inestabilitat que creuarà a últimes hores del dia de demà, deixant algunes precipitacions que inclús podran vindre amb tempesta i sense descartar que puguem ser de intensitat localment moderada o forta, sembla que plourà de manera general, però segons els últims models, els majors acumulats sense ser massa destacables es podran donar a la província de València i nord d’Alacant. De totes maneres les pròximes eixides dels models mesoescalars aniran desxifrant millor la localització d’eixes precipitacions. Les temperatures baixaran uns 5-10°C respecte les últimes jornades.

De cara el cap de setmana torna l’anticicló i per tant l’estabilitat amb un nou ascens tèrmic i amb màximes superiors als 20°C.

PRÒXIMA SETMANA.

La pròxima setmana sembla que en les últimes actualitzacions dels models meteorològics tornen apostar perquè manarà l’anticicló, ahir veien el despenjament d’una nova DANA que anava baixant de França cap a les nostres terres, però hui les últimes eixides aposten perquè la probabilitat més alta es que acabe afectant a Itàlia i per tant, nosaltres continuarem amb estabilitat atmosfèrica almenys els primers dies de la setmana que ve.

Però ara cal seguir la ràpida línia d’inestabilitat que ens afectarà demà la nit i divendres de matí on de nou tindrem ruixats que no ens alleugeriran el camp, però almenys ens deixaran uns mm més després de tants mesos de sequera absoluta. Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando