Per Nando

12/02/2024

Atenci贸: 馃煚Avis taronja聽 per vent,聽 temperatures c脿lides i vorem la setmana que ve 馃寑馃寑馃寑馃尅馃尅馃數馃數馃數鈴笍鈴笍鈴笍鈴笍

Destacades, Fenomens adversos, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

Hui ser脿 protagonista el vent, una setmana on tamb茅 tornarem a parlar de les temperatures altes per a l’猫poca i seguint els models de la pr貌xima setmana.

Bon dia!!! Dilluns 12 de febrer del 2024, comencem setmana i la comencem ventosa i amb unes temperatures que de nou ens transportaran a dies primaverals i amb desesperaci贸 perqu猫 costa fer previsions di脿riament amb eixe malhumor, per no poder contar i confirmar un bon temporal de pluja i neu al Mediterrani com cal, per aix貌 mateixa no hi ha que lamentar-se quan plou, perqu猫 ja veieu que a les nostres terres de vegades costa molt fer-ho i per tant quan ho fa, encara que siga amb gana, sempre 茅s benvinguda.

Per貌 b茅!!! Mirem sat猫l路lit com tots els matins i deixem enrere la borrasca Karlotta que ens va afectar la setmana passada, pel pas de n煤vols alts, encara que ara tenim una linea de precipitacions pel sud del territori Valenci脿 que deixar脿 alguns ruixats durant primeres horees del mati, per貌 anem cap a l’estabilitat un clar augment de les altes pressions a mesura que avance la setmana.

馃煚AV脥S TARONJA PER VENT!!!

AVISOS AEMET HUI.
PREVISI脫 VENT HUI MODEL AMERIC脌, FONT METEOCIEL.
脷LTIMES R脌FEGUES DE VENT, FONT AVAMET.

Atenci贸 hui al vent, perqu猫 a partir de mitjan mat铆, fins all脿 mitjan nit, guanyar脿 novament for莽a i podr脿 bufar de mestral amb r脿fegues superiors als 100-120 km, a les comarques del sud de Tarragona i nord de la prov铆ncia de Castell贸. Atenci贸 tamb茅 a la resta del territori Valenci脿, perqu猫 el vent amestralat tamb茅 bufar脿 molt fort amb r脿fegues superiors als 80/100km. Aemet activa av铆s taronja a Tarragona i interior de Castell贸 i groc a l’interior de Val猫ncia, interior sud i litoral nord de la prov铆ncia de Castell贸.

Mentrestant ja tenim algunes r脿fegues fortes com els 92 km/h al cim de la serra d’Aitana, 84 km al parc solar de la Font de la Figuera, 79 km Aiora, 69 km/h a Bunyol entre altres, per貌 com he dit precauci贸 les pr貌ximes hores i sembla que aquest vent anir脿 afluixant el dia de dem脿, per encalmar ja de cara a dimecres.

SETMANA DE SOL I TEMPERATURES PRIMAVERALS馃う鈥嶁檪锔

Aquesta setmana tornem a una situaci贸 Anticicl貌nica,hui tamb茅 comen莽a una remuntada dels term貌metres que ens deixar脿 valors per damunt dels 20掳C de m脿xima i per damunt dels 10掳C de m铆nima de manera generalitzada. Com veieu al mapa tornem per en猫sima vegada a una situaci贸 d’anomalies t猫rmiques que porta prolongant-se durant tota la tardor i hivern al territori peninsular. Atenci贸 al dijous, perqu猫 incl煤s eixes m脿ximes podran superar els 25掳C.

TEND脠NCIES PR脪XIMA SETMANA.

MODEL AMERIC脌.

MODEL EUROPEU.

La pr貌xima setmana i les seues tend猫ncies s贸n diferents depenent el model que mirem actualment. Mentre el model Americ脿 aposta per una situaci贸 prolongada de l’anticicl贸 peninsular amb temperatures c脿lides, el model Europeu en aquests moments aposta per un ascens Anticicl貌nic, incl煤s amb m茅s llevant i m茅s frescor de cara la pr貌xima setmana, aix貌 s铆, de moment sense una clara visualitzaci贸 de que les pluges quantioses puguen aplegar a casa nostra. De totes maneres ho seguirem.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando