Per Nando

11/02/2024

Quin vent!!! Atents que demà és reforça novament 🟡🌀🌀🌀🌬🌬🌦🌧⛅️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Continuem amb vent que novament demà bufarà amb ràfegues fortes i les temperatures remuntaran novament amb valors alts per a estes dates.

Bon dia!!! Diumenge 11 de febrer del 2024, ahir de vesprada ens van sorprendre alguns ruixats que inclús deixaven granis xicotet en algunes localitats i inclús volvejava en les serres més altes, però va ser molt poca cosa i els models així ho veien que alguna gota podria caure, fruit de l’aire fred en altura que tenim al damunt.

Mirem com tots els dies el satèl·lit i s’observa clarament com continuem en una circulació de ponent que travessa nuvolositat per tota la península, però ara mateixa amb cel prou ras a tot el Mediterrani. Però novament esta vesprada el risc de ruixats continua i molt amb molta probabilitat afectaran la província d’Alacant, encara que esperem molt poca cosa com el dia d’ahir.

ATENCIÓ AL VENT DE LES ÚLTIMES HORES I DEL DIA DE DEMÀ.🟡🌀🌀🌀

RÀFEGUES DE VENT ÚLTIMES HORES, FONT AVAMET
AVISOS PER VENT HUI, FONT AEMET.

Ràfegues molt fortes com podeu observar a la taula d’Avamet les últimes hores i que deixen registres fins a 130 km/h a Xert, 117 km a Sant Mateu, 116 km a Xixona, 105 km a Xodos, 100 km a Llucena, Tírig, Vilar de Canes o Rosell i vora 90 km a Catí, La Torre d’en Besora, La Serratella o Pego entre moltes altres poblacions que el vent ha superat els 70/80 km. Durant la vesprada aquest vent tendeix a amainar, però no serà per molt de temps.

AVISOS DEMÀ PER VENT. FONT AEMET.
EVOLUCIÓ VENT DEMÀ.

Encara que hui anirà amainant el vent de ponent, atents que demà tornarà amb força i podrà bufar amb ràfegues superiors als 80/100 km, per l’interior del nord d’Alacant i províncies de València i Castelló, així com en les zones habituals de les comarques Tarragonines. AEMET torna activar demà eixe avís groc per vent per a estes zones anomenades. El vent novament pararà a partir de dimecres on l’anticicló farà desapareixer aquest maleït element meteorològic.

SETMANA PRIMAVERAL, PERÒ QUE DIUEN LES TENDÈNCIES?

A partir de demà novament començarà una remuntada dels termòmetres que inclús podrà deixar màximes per damunt dels 25°C cap allà el dijous. L’anticicló començarà a guanyar protagonisme i per tant l’estabilitat que ja es la marca de la casa predominara a la Façana Mediterrània pràcticament tota la pròxima setmana, amb anomalies càlides per a l’època.

Potser puguem tindre alguna canvis de cara la setmana del 19 de febrer, però encara és massa prompte per a confirmar-ho i hui els models meteorològics no li veuen massa força a eixa possibilitat.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando