Per Nando

10/02/2024

ATENCIÓ!!! KARLOTTA hui porta avisos per vent🟡🌀🌀🌀🌀🌀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El vent és i serà el protagonista les pròximes hores i les temperatures baixaran, però atents a la pròxima setmana.

Bon dia!!! Dissabte 10 de febrer del 2024, després de les precipitacions caigudes ahir i que ho van fer en dos parts de la jornada, una de mati i l’altra de vesprada, acumulant més de 20 mm a Camporrobles, Banyeres de Mariola, Castielfabib,Villena o Alcoi, ara hui eixes pluges donen pas al vent com vorem en un moment.

Però com tots els dies ho observem millor a les imatges del satèl·lit on apreciem ara mateixa que a la Façana Mediterrània la nuvolositat es més escasa que la d’ahir, al darrere es veu eixa entrada d’aire més fred que farà que tinguem un cap de setmana més fresquet, que es el que toca ara mateix.

AVISOS PER VENT I RÀFEGUES DE VENT ÚLTIMES HORES.

AVISOS VENT, AEMET.
ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT, FONT AVAMET.

Hui la Borrasca Karlotta ens portarà vent i no poquet. Aemet activa avís groc a totes les comarques de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) interior de la província de València i Castelló, comarques de les províncies de Tarragona i Barcelona i les Illes d’Eivissa i Mallorca, per un vent de ponent que podrà bufar amb ràfegues superiors als 80km.

De moment esta nit ja ha bufat fort i deixa registres entre 90/100 km a poblacions com Bunyol, Alcoi, La Font de la Figuera o Confrides entre moltes altres més que el vent bufa per damunt dels 70/80 km/h.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA.

La previsió per al cap de setmana es que el protagonisme el tindrà el vent de ponent que continuarà bufant amb força fins demà de vesprada i després afluixara, però encara podrà bufar moderat fins allà el dimecres a les comarques de l’interior de València sobretot. Tindrem pas de núvols i amb risc de que puga caure alguna gota en zones de muntanya i demà de vesprada una nova línia de precipitacions afectarà sobretot la província d’Alacant i sud de València, unes precipitacions que seran dèbils, però podran acumular uns mm més. Les temperatures fresquetes i més acordes per a l’època.

PREVISIÓ PRÒXIMA SETMANA.

A partir de dilluns comencen la setmana on novament guanyarà protagonisme l’anticicló, com veieu al mapa de dalt tornarem a passar d’anomalies negatives a anomalies positives, es a dir, les temperatures tornaran a enfilar-se per damunt dels 20°C i el sol guanyarà protagonisme durant tota la setmana, una setmana pròxima estable i primaveral.

TENDÈNCIES!!!

L’anticicló que tindrem la pròxima setmana afectant de ple la Façana Mediterrània caldrà vigilar el seu moviment a llarg termini per vore quina és la seua evolució. El model Americà en la seua última eixida aposta per el seu ascens i possibilitat de complicar l’oratge a partir del 20 de febrer més o menys, però els models a tan llarg termini són poc fiables i caldrà seguir-ho per vore com va evolucionant, però com qui té fam somía en rotllos, a Meteopoble ens fem il·lusions amb qualsevol mapa que ens alegre la vista en un plaç ara mateixa poc raonable, però no descartable.

Bé en resum, ara mateixa precaució pel vent i demà alguns ruixats pel sud. La pròxima setmana tornen les temperatures altes per a l’època i ja vorem que ens depara la recta final del mes de Febrer. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando