Per Nando

8/02/2024

Atenció!!! La Borrasca KARLOTTA serà la protagonista ☁️🌧☁️🌧🌧🌀🌀🌀🌀🌀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Molts avisos activats a la península per la Borrasca Karlotta, nosaltres vent sobretot, però estem pendents de les tendències perquè des d’ahir no ho veuen tan negre a llarg termini.

Bon dia!!! Dijous 8 de febrer del 2024, la protagonista de la jornada com durant els pròxims dies serà la Borrasca Karlotta, perquè encara que ací de precipitacions no cal esperar massa com ja varem dir en anteriors posts a causa de que es una situació de ponent, si que portarà vent molt fort sobretot a partir de dissabte.

Però bé!!! Com tots els dies el satèl·lit mana i el dia de hui ja s’observa eixe avanç de la Borrasca Karlotta, que anirà moguent-se les pròximes hores cara al Regne Unit, com podeu observar porta associada una massa nuvolosa important que es la que fa ploure ara mateix a la part més occidental de la península Ibèrica, mentre que nosaltres ens apleguen núvols alts sense més conseqüències.

Avisos Aemet per a hui i ràfegues de vent últimes hores.

RÀFEGUES DE VENT ÚLTIMES HORES, FONT AVAMET.

Com veieu els avisos activats per la Borrasca Karlotta per a les pròximes hores a la part més occidental de la península Ibèrica per pluges I forts vents són notoris i caldrà extremar les precaucions oportunes les pròximes hores per aquelles zones, sobretot pel vent que podrà bufar amb ràfegues superiors als 100km/h.

A casa nostra, mentrestant encara el dia de hui no estem en avís per vent, però les últimes hores ha bufat amb una mica de força i deixa ràfegues entre 60/80Km/h com es el cas de Xixona ( Castell ) Bunyol ( Alto Gordo )Xert ( La Mola ) Rossell, Aiora, Salines o Xodos.

Demà la Borrasca Karlotta farà ploure un poc a la Façana Mediterrània.

MAPA SINÒPTIC DEMÀ.
MAPA SIMBOLS METEOPOBLE.

Demà la Borrasca Karlotta la trobarem al Regne Unit, però a nosaltres ens continuarà influint la situació meteorològica amb el pas d’un front que deixarà un dia prou ennuvolat, baixada de termòmetres de manera general, on per fi les màximes es quedaran per davall dels 20°C, el més important i encara que no seran pluges abundants, però podrà ploure de manera dèbil i dispersa i pot arribar a banyar el carrer a bona part del territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

A Partir de dissabte atenció al vent.

EVOLUCIÓ VENT CAP DE SETMANA MODEL AMERICÀ, FONT METEOCIEL.

A partir de dissabte i una vegada creuat el front, el gran protagonista que ens portarà la Borrasca Karlotta serà el vent a casa nostra, un vent entre ponent i mestral que podrà bufar amb força sobretot quan més a l’interior del nostre territori amb ràfegues que podran superar els 100km. Aemet ha activat l’avís groc per a dissabte a tot l’interior des del nord de la província d’Alacant fins a la província de Castelló i també tot el sud de la província Tarragonina. Un vent que continuarà el diumenge on un nou front podrà deixar alguns ruixats sense importància.

Pròxima setmana, atents que les tendències canvien i ens donen esperances.

A partir de dilluns començarà a tallar-se eixe vent fort de ponent i començarà a guanyar partida novament l’anticicló amb nova pujada del mercuri per damunt dels 20°C. Però estem pendents de les visualitzacions dels models meteorològics, perquè els últims dies ho pintaven molt negre a llarg termini i les últimes eixides ens donen més esperances amb la possibilitat de la formació d’un potent Anticiclò per latituds Europees més altes que ens podria portar el llevant a partir de la segona quinzena a casa nostra i per tant més opcions a pluja.

Queda mooooolt, però a Meteopoble diem que més val seguir això que no res i si els models continuen pel mateix camí anirem fent ressò d’aquesta tendència en les pròximes jornades. Ara toca Karlotta que a nosaltres ens portarà una pixarrà de gat i molt de vent, però com sempre diem per aquest canal.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando