Per Nando

7/02/2024

Aemet anomena a Karlotta, borrasca de gran impacte 🌧🌧🌧🌀🌀🌀🌀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La Borrasca Karlotta pegarà fort a l’oest de la península Ibèrica, a casa nostra portarà alguns ruixats i sobretot vent molt fort.

Bon dia!!! Dimecres 7 de febrer, avança el mes i la situació meteorològica continua amb desesperació, però a Meteopoble tenim que seguir informant del que veiem a curt, mig i llarg plaç. Primer que res vull nomenar la Borrasca de gran impacte que va ser nomenada ahir cap a migdia per Aemet i serà la que ens afecte indirectament a partir de divendres amb el nom de Karlotta.

Mirem satèl·lit com tots els dies i ací a casa nostra tenim poc que dir, perquè apenes tenim núvols en estos moments i així ho aprecien les imatges, però ja comença a guaitar eixa nuvolositat per l’Atlàntic i es la que portarà eixos canvis els propers dies a tota la península Ibèrica.

Temperatures mínimes🔵

FONT AVAMET.

Com veieu al mapa elaborat per Avamet, mínimes prou càlides el dia de hui a la majoria de les comarques del territori Valencià. Ara mateixa i quan són les 5 del matí tenim temperatures entre 10-15°C a la majoria de localitats de la província de València i Alacant, més fresquets per Castelló on les mínimes estan al voltant dels 10°C i només tenim gelades dèbils a les poblacions de Ademus, Morella, Sorita, Forcall o El Toro.

Hui i demà continuarà la calor, les màximes continuaran superant els 20°C a la majoria d’observatoris i no serà fins divendres quan patim una davallada entre 4-8°C i que serà d’agrair.

La potent Karlotta, com ens afectarà a nosaltres?

SITUACIÓ SINÒPTICA DIVENDRES.

PRECIPITACIONS PRÒXIMS 10 DIES MODEL EUROPEU
PREVISIÓ VENT A PARTIR DE DISSABTE

KARLOTTA donarà que parlar el pròxim divendres sobretot a tota la península Ibèrica quan impactarà sobre el Regne Unit, però la seua profunditat i el seu vent de gran recorregut marítim sobre l’Atlàntic seran propicis per a deixar forts vents i molta pluja sobre la part més occidental de la península Ibèrica i Portugal.

A casa nostra també ens portarà canvis a partir de divendres amb eixa baixada notable de les temperatures, a més un front actiu ens creuarà i deixarà alguns ruixats que seran prou generals, però no massa importants com és normal en un front aponentat. Atenció perquè a partir de dissabte el vent entre ponent i mestral guanyarà protagonisme i bufarà molt fort cap a les nostres terres, sobretot al territori Valencià, sud de Catalunya i part de les Illes Balears.

Tendències pròxima setmana.

Quina agonia de models, no veiem canvis per cap lloc i a partir de dilluns el vent de ponent anirà amainant per a deixar pas a l’anticicló i possiblement pujada novament del mercuri, però és que mirem més endavant i molt possiblement podríem continuar novament amb una configuració de borrasques Atlàntiques. Plorem o que?

Nosaltres a Meteopoble així i tot tenim que continuar informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando