Per Nando

5/02/2024

Pendents dels canvis que portaran vent, baixada de termòmetres i algunes precipitacions 🌀🌬☁️🌦⏬️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

L’oratge canviarà a partir de mitjans setmana amb més vent i algunes precipitacions entre divendres i diumenge.

Bon día!!! Dilluns 5 de Febrer del 2024, anem camí cap a un altra setmana diferent, perquè cada dia, cada setmana i inclús cada hora potser diferent a les nostres vides i portar coses noves, per això cada dia hi ha que gaudir de la vida mentres puguem.

Però primer que res mirem satèl·lit com tots els matins i com tots els matins molt començaran la jornada laboral amb el cel pràcticament ras com podeu observar a les imatges, una situació que continuarà aixi fins esta vesprada on la nuvolositat podrà ser més abundant i inclús no descartem que aplegue a tapar el cel completament.

FA FRED, MÍNIMES AMB GELADES.🔵⏬️⏬️⏬️

FONT AVAMET.

Fa fred o fa frescor a bona part del territori Valencià, unes temperatures que es queden entre els 3-10°C a les comarques més centrals i litorals de les 3 províncies del territori Valencià i amb temperatures negatives o molt aprop dels 0°C per l’interior. Destaquem els vora-8°C quan són les 5 del mati a El Toro ( La Nava ) -6°C a la Rambla de Mariola a Bocairent, -5°C a Xixona o Ares del Maestrat o -4°C a Villena, Vilafranca o El Pinós entre altres.

Les temperatures mínimes pujaran la pròxima nit vora 5°C de manera generalitzada igual que les màximes que també hui començaran a deixar valors per damunt dels 20°C a molts observatoris de les nostres comarques.

BORRASQUES D’IMPACTE PORTARAN CANVIS A LES NOSTRES COMARQUES A PARTIR DE DIMECRES.

ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL EUROPEU PRÒXIMS 10 DIES.

A partir de dimecres tornarem a una nova configuració de borrasques Atlàntiques de gran impacte sobre la Façana occidental de la península Ibèrica, França i el Regne Unit. Ací a casa nostra a partir de dimecres ho notarem gràcies a la pujada gradual del vent de ponent que es deixarà notar a bona part de les nostres terres i amb una pujada dels termòmetres.

Atents perquè eixes borrasques d’alt impacte es deixaran notar una mica més a casa nostra a partir de divendres on el vent girarà a mestral fort, baixaran les temperatures i tindrem pas de fronts poc actius i que deixaran algunes precipitacions entre divendres i diumenge. Com veieu al mapa d’acumulats de precipitacions Catalunya podrà rebre una mica més d’aigua, però ja avise que serà poca cosa i no ajudarà a pal·liar el gran dèficit que pateixen a la zona.

FINS A QUANT EL PONENT? ES VEUEN CANVIS MÉS IMPORTANTS?

Mirant els últims models meteorològics el vent de mestral/ponent i la nova configuració de borrasques Atlàntiques pareix que es trencarà al finalitzar la setmana, la propera setmana tornarà a manar l’anticicló i la pujada dels termòmetres i novament sense visualitzar canvis importants que ens pugen portar pluges i neu a les nostres comarques.

De moment cal seguir esperant a que vullga quallar una situació favorable a casa nostra i que ens porte eixe desaparegut llevant i gregal inestable que ens fa ploure al Mediterrani. Seguim observant i amb desesperació.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando