meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

4/02/2024

ATENTS!!! Entrarem en una setmana que portarà nous canvis, però com? 🌦🌬🌀☁️⏬️🔵

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les Borrasques Atlàntiques portaran vent, més fred i algunes precipitacions al final de setmana, però pendents de la segona quinzena.

Bon dia!!! Diumenge 4 de febrer del 2024, la veritat que no se ni en quin dia estic, perquè l’operació ma trastocat prou i vaig fent coses molt poc a poc, però ja avise que es fotuda, i en aquests moments encara no tinc forçes, però necessite fer alguna cosets encara que siga escriure, però anem a parlar de meteo que es el que toca per ací i es el més important en aquesta web.

Primer que res i com tots els dies mirem satèl·lit i tenim el cel més ras que una patena, ens domina l’anticicló i no serà fins mitjans setmana quan comencem a tindre canvis en la situació de a tota la península Ibèrica.

PREVISIÓ DE MÉS VENT, MÉS FRED I AMBIENT MÉS VARIABLE ☁️☁️🌀🌀🌦🌦🌦

EVOLUCIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES.


TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMS DIES.

VENT PRÒXIMS DIES

L’evolució dels models meteorològics a partir de mitjans de la setmana que entrarem demà es clara, el vent de ponent començarà a moure cap al nostre territori a partir del proper dimecres i ens acompanyarà tota la setmana on anirà també canviant a mestral fort amb una important baixada de termòmetres.

Una profunda borrasca que impactarà entre França i el Regne Unit serà la causant d’aquest canvi de temps que tornarà a portar el vent terral a casa nostra, a partir de divendres i coincidint també amb el pas de la Borrasca baixaran les temperatures i tindrem més núvols entre divendres i dissabte amb algunes precipitacions fruit del front que agranara tota la península Ibèrica.

POSSIBLE CANVI DE TENDÈNCIES CAP A LA SEGONA QUINZENA DE FEBRER.

Els models ens van mostrant amagos de possibles canvis més importants cap a la segona quinzena de Febrer, amb una possibilitat encara que remota, de que l’anticicló vullga estirar-se cap a les Illes Britàniques i portar una situació més freda cap a les nostres terres i ja vorem si més inestable. Però com he dit és una tendència remota i de moment amb molt poca credibilitat, perquè queden molts dies, però estarem pendents i anirem informant durant la propera setmana.

Mentrestant jo comtinue en la recuperació, però observant l’evolució dels models i a partir de hui i cada dia torna l»informació amb normalitat de l’oratge a Meteopoble.

GRÀCIES PER CONTINUAR ACÍ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando