Per Nando

2/02/2024

ACTUALITZACIÓ!!! Borrasques serioses d’impacte per a la pròxima setmana 🌬🌬🌀🌀🌀🌀🌀🌦🌦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Anticiclò durant el cap de setmana i observacions meteorològiques per a la setmana que ve on les Borrasques Atlàntiques portaran el maleït vent de ponent.

Bon dia!!! Divendres 2 de febrer, ens endinsem en el primer cap de setmana del mes sense massa moviment meteorològic a tot el Mediterrani, però pràcticament a tot el territori penínsular.

Però mirem satèl·lit com tots els matins, es aquesta observació la que realment ens diu com tenim la nuvolositat a estes hores per les nostres comarques. Com veieu alguns núvols alts estan creuant des del nord, però sense més problemes i per tant amaneixera amb el sol fora les pròximes hores a tot el nostre territori.

TEMPERATURES MÍNIMES.

FONT AVAMET

Quan són les 4 de la matinada observem les temperatures que tenim a pràcticament el territori Valencià, mitjançant la meteoxarxs d’Avamet que sempre diré que es una gran sort tindre-la i gràcies a aquesta associació del qual sóc membre, es possible vore en temps real la situació meteorològica a moltíssimes poblacions de la nostra geografia.

Mirant el mapa només vos puc dir que fa frescor i encara que no estem davant una situació de fred intens, a estes hores del matí cal abrigar-se abans d’eixir de casa. Les més fredes hui i amb gelades les trobem a ubicacions com la Rambla de Mariola a Bocairent amb -4,5°C, -3°C a la Rambla de Xicona i vora 2°C negatius a Villena, Requena o El Pinós.

CAP DE SETMANA D’ANTICICLÓ I TEMPERATURES AMUNT.

Atenció a demà, però sobretot diumenge, perquè novament les temperatures s’enfilaran cap amunt i deixaran màximes superiors als 20°C de manera més general. Així continuarem també la pròxima setmana almenys fins allà el divendres on les mínimes tampoc seran tan fredes com les passades nits. En el mapa d’anomalies tèrmiques que podeu observar dalt, veieu eixos colors més càlids que signifiquen temperatures més altes per a l’època, com pràcticament tot l’hivern que hem estat per damunt de la mitjana i llevat de 4 ratos de fred, no ens enterant d’esta estació meteorològica.

TOTS PENDENTS A PARTIR DE DIVENDRES DE LA SETMANA QUE VE.🌀🌀🌬🌬🌬🌬🌬

ACUMULATS PRECIPITACIONS EUROPEU PRÒXIMS 10 DIES.

A partir de dimecres tornarem novament a sentir el vent de ponent que tanta estima ens està agafant a nosaltres, de moment no serà un vent massa fort, però caldrà estar molt pendents de la potent borrasca que insinuen els models meteorològics i que sembla que impactarà de ple entre França i Regne Unit. Aquesta borrasca farà que tinguem més núvols entre divendres i dissabte amb pas de fronts de l’oest que podran deixar algunes precipitacions molt poc importants, no sera així a la part Atlàntica on novament mullaran bona cosa.

Però Atenció!!!! Perquè el més important serà la força del vent entre ponent i mestral que bufarà a tota la península, però especialment podrà bufar amb virulència al nostre territori.

QUAN ACABARÀ AQUEST VENT?

Les tendències ens diuen que la configuració de vent de ponent no durarà massa i es podrà tallar cap a la setmana del 12 de febrer, amb una nova configuració atmosfèrica que les tendències encara no tenen clar si novament ens portarà Anticiclò a casa nostra, o pel contrari podrà portar més moviment cap a les nostres terres. Això ja anirem seguint-ho.

Per acabar el dia de hui vull que esteu pendents de les xarxes, tant del Facebook com de l’instagram, perquè en un parell d’hores tinc algo important que dir-vos respecte a mi i que ho necessite expressar. Gràcies i seguiment.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando