Per Nando

1/02/2024

Comença Febrer «»EL BOIG»» i les tendències son per a flipar🙈🙈🙈🌀🌀🌀⛅️🌦⛅️🌦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Comencem febrer amb la vista posada en el nou canvi de tendència i remirant la segona quinzena.

Bon dia amics!!! Dijous 1 de febrer del 2024, comencen altre mes d’hivern i ja vorem com ens acaba afectant a nosaltres en qüestió de Meteorologia, de moment a Meteopoble sabem més o menys com es comportarà la primera quinzena, després caldrà seguir els models, però intentaré fer una visió cap a finals del post.

De moment mirem satèl·lit com tots els matins i hui la nuvolositat és menys compacta i per tant, el sol hui guanyarà més terreny que els passats dies, sembla que demà tindrem una mica més de nuvolositat cap al nord del territori català, però res massa important.

TEMPERATURES MÍNIMES.

FONT AVAMET.

Aqyesta nit ja ha estat més freda a causa de que el cel ha quedat més ras a bona part del territori Valencià i per tant, a fet baixar de manera més destacada eixos termòmetres que molt puntualment han sobrepassat els 10°C de mínima.

Si mirem el mapa elaborat per Avamet i quan són les 5 de la matinada, només veiem eixes temperatures que passen dels 10°C de mínima quan més al litoral del sud de la província d’Alacant, a la resta del territori hui eixes mimimes s’han quedat prou davall dels 10°C i gela a molts punts de l’interior del territori com podeu comprovar a la taula.

Aleshores si eixiu al carrer hui caldrà abrigar-se un poc més que dies anteriors, però de cara a migdia i gràcies al sol, les temperatures remuntaran entre 3-5°C respecte als dos últims dies.

ANTICICLÒ PER AL QUE QUEDA DE SETMANA I INICIS DE LA SETMANA QUE VE.

Oratge estable i Anticiclònic el que ens acompanyarà els propers dies i inicis de la pròxima setmana, el sol serà el protagonista de tots els dies, encara que les pròximes nits seran fredes i amb gelades prou generals per l’interior del territori Valencià,les màximes començaran una remuntada gradual i de cara a diumenge i inicis de la setmana que ve, podrem tindre valors que podran aplegar fins als 20°C aproximadament i les mínimes també podran pujar lleugerament.

ATENCIÓ!!! A LES TENDÈNCIES FINALS PRÒXIMA SETMANA.🌀🌀⛅️🌦

SITUACIÓ SINÒPTICA FINAL PRÒXIMA SETMANA

MAPA VENT MODEL AMERICÀ FINALS PRÒXIMA SETMANA.

Encara que parlem de tendències a més d’una setmana vista, pareix que aquest nou patró atmosfèric I que portem arrastrant durant mesos, tornarà cap a finals de la setmana que ve, amb noves profundes borrasques que circularan per l’Atlàntic per a impactar cap al nord-oest peninsular, França i el Regne Unit.

A nosaltres aquesta situació farà que el vent de ponent començe a moure allà cap al dimecres o dijous pròxim de manera moderada, però caldrà estar atents, perquè amb la potència d’eixes borrasques aquest vent de ponent podrà donar que parlar per la seua força allà el divendres/dissabte de la pròxima setmana. Estarem atents a esta situació a Meteopoble.

MIREM A MES LLARG TERMINI?

Bufffff, el que vaig a dir ara si que es pura odissea i ciència ficció perquè queden 2 setmanes i ja vorem que passa. Però el model Americà en la seua última eixida aposta per eixe tall del ponent de cara la segona quinzena de Febrer i amb un moviment de peces que ens podria donar més opcions a fred i inestabilitat, però com queda tant, només ens farem ressò quan els models ens donen més confiança.

Ara de moment el seguiment el farem per a finals de la pròxima setmana, on les megaborrasques Atlàntiques podran portar ràfegues de vent amb certa virulència cap a les nostres terres. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando