Per Nando

23/01/2024

Actualització!!! Anomalies tèrmiques per a flipar, però veiem fi?☀️🔥🥵🤦‍♂️☁️🌧⛈️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Com fa dies anem dient, anem a patir una setmana anormalment càlida, però hui realment veiem fi a esta situació?

Bon dia!!! Dimarts 23 de gener del 2024, comencen la publicació que fem diàriament sobre les previsions meteorològiques al Mediterrani i ho fem un poc asustats davant la setmana que ens espera. Ho fem asustats perquè damunt que venim de mesos prou secs i càlids, ara els models ens preparen una setmana fora de sèrie respecte a la calor.

Però el primer que fem a diari es observar el satèl·lit i novament l’absència de nuvolositat o la nuvolositat tímida a la península es el que més destaca, tot això gràcies al potent Anticiclò que està freqüentant el nostre territori.

TEMPERATURES MÍNIMES.

FONT AVAMET

Ja anem notant eixa massa d’aire més càlida que tenim al damunt i que ha fet pujar els termòmetres i pràcticament no gela a cap lloc del territori Valencià, llevat de la Rambla de Bocairent que ara mateixa tenen una mínima de -2°C. A les comarques litorals i mirant el mapa d’Avamet trobem valors que oscil·len entre els 12-15°C i més cap a les zones centrals les mínimes apleguen fins als 10°C, més fred quan més a l’interior com es normal, però aquesta serà la tònica de les properes jornades, poc de fred o inclús calor per les nits.

QUINES ANOMALIES TÈRMIQUES ESTA SETMANA!!!

Mireu el mapa d’anomalies tèrmiques que patirem durant tota esta setmana a quasi tota Europa, però amb situació més destacable a la península ibèrica i com no amb un pic molt més intens al Mediterrani, perquè nosaltres pluja no, però quan els models anuncien temperatures altes i ponent, tot això sí que és compleix a la perfecció.

Doncs bé!!! Situació molt càlida i inclús preocupant baix el meu punt de vista la que patirem esta setmana, amb valors màxims que tocaran el punt més àlgid el proper dijous, on alguns valors al territori Valencià podran apropar-se als 30°C. Esperem estabilitat total durant tota la setmana.

ES VEUEN CANVIS?

Observant els últims models meteorològics, la pròxima setmana podríem tindre un moviment de l’anticicló més centrat a Centre-Europa i amb una clara entrada de vent marítim a la Façana Mediterrània, que portaria també una massa d’aire més freda que per fi podria fer baixar les temperatures cap al nostre territori. A tot això podríem tindre una setmana més variable i sense descartar algunes precipitacions pel litoral.

Però açò ja no són previsions i són tendències i tindrem que confirmar-ho les pròximes jornades, perquè la previsió d’esta setmana estem segurs que passarà, però la setmana que ve confiem que almenys baixen les temperatures, però la pluja no ho tenim gens clar, per eixe motiu farem seguiment diari a Meteopoble com es habitual i esperem que Febrer que es anomenat un mes boig, ens porte bona cosa d’alegries meteorològiques.Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando