Per Nando

22/01/2024

Atenció!!! Quasi 30°C el dijous? Mare meua 🥵🔥🥵🔥🥵🔥

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La massa d’aire càlid d’orige Africà podrà deixar rècords de temperatura el pròxim dijous.

Bon dia!!! Dilluns 22 de Gener del 2024, comencem nova setmana i no ho fem massa contents davant el panorama meteorològic que tindrem que suportar, sobretot de cara a dimecres i dijous on segurament batrem algun rècord com vorem ara després.

Primer que res mirem satèl·lit com tots els matins i no tenim massa novetats i ací ens deixa el cel prou ras, tan sols ara mateixa creuen alguns núvols pel nord-oest peninsular que no tindran massa conseqüències.

TEMPERATURES MÍNIMES ESTA PASSADA NIT.🔵

FONT AVAMET.

Ens tornem alçar amb temperatures fredes, inclús més que ahir, però aprofiteu perquè serà l’última nit de estes mínimes perquè l’ascens a partir de la pròxima nit serà notori i ens haurem d’oblidar del fred de mati uns dies.

Mentrestant destaquem hui les mínimes quan són les 5 de la matinada i les més fredes les trobem a El Toro ( La Nava ) amb -6,7°C, -5,9°C a la Rambla de Mariola a Bocairen, -5,8°C a Ares del Maestrat, vora -4°C a Xodos, Morella, El Pinós entre altres i on hui les mínimes no han superat o ho han fet de manera molt local els 10°C a les comarques més litorals.

ENS ENTRA UNA MASSA D’AIRE MOLT CÀLIDA ELS PRÒXIMS DIES.

MÀXIMES PREVISTES DIJOUS PER EL MODEL EUROPEU, FONT METEORED.

Atenció esta setmana, perquè com fa dies anem dient va encarada a que possiblement patirem nous rècords, però de calor. Un potent Anticiclò que ja ens està entrant i abarca quasi tota la península anirà fent-se més fort al damunt de nosaltres i com veieu en altura vindrà acompanyat d’una massa d’aire més càlida del nord d’Àfrica, que començarà a pujar els termòmetres a partir de hui.

Atenció al pròxim dimecres, però sobretot dijous, perquè els models meteorològics veuen inclús màximes que es podran apropar als 30°C a les comarques sobretot de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) i deixant un dia com si de Juny estigueren parlant. Ai mare que por en fa tot açò 🤦‍♂️🤦‍♂️🔥🥵

QUE ENS DIUEN HUI ELS MODELS A LLARG TERMINI?

De moment no es veuen canvis massa importants de cara la setmana que ve, perquè està tenim clara que l’estabilitat i la calor serà les predominants. De cara la setmana que ve si que tenim intuïcions de que la massa càlida podria pedre protagonisme i l’anticicló ens podrà enviar llevants més humits i més frescos i per tant deixar temperatures més acordes per a l’època. Tot això sense veure de moment cap situació d’inestabilitat que ens puga alegrar la vista, però continuem pendents dels models meteorològics tots els dies amb les seues corresponents publicacions.

PACIÈNCIA!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando