Per Nando

21/01/2024

Gelades per l’interior. Atenció xiquets, torna la calor🥶🥵🔥🤦‍♂️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les temperatures aniran pujant a partir de demà i atenció als valors que podrem aplegar entre dimecres i dijous.

Bon dia!!! Diumenge 21 de gener del 2024, després de les últimes precipitacions molt benvingudes del passat divendres, ahir va tornar la calma atmosfèrica molt poc a poc i va deixar celebrar els diferents actes a Sant Antoni que es celebren en diverses localitats del nostre territori.

Ara mateixa i mirant el satèl·lit com fem tots els matins, tenim alguns núvols baixos sobretot a les comarques del sud del territori Valencià i que poc a poc aniran desfent-se al llarg de la jornada.

FA FRESCOR A LES 6 DE LA MATINADA.

FONT AVAMET.

Fa frescor i inclús tenim gelades importants que s’estan donant sobretot a l’interior nord de la província de Castelló on sembla que allà s’ha quedat el cel més ras. Mentrestant al litoral de València i sud d’Alacant les mínimes superen clarament els 10°C, però anem a destacar eixes mínimes més baixetes que són els -5°C de Vilafranca o Ares del Maestrat, -4°C a Xodos, vora -3°C a Morella, Forcall i La Pobla de Benifassà, vora -2°C a Benassal o La Mata entre altres.

ATENCIÓ!!! Torna la calor🥵🔥🥵

A partir de demà i sobretot de cara mitjans setmana tindrem que estar novament traient la manega curta per a les hores centrals del dia per a un mes de Gener. Quina barbaritat!!! L’anticicló que comença a afectarnos propiciara l’entrada d’una massa d’aire molt més càlida com veieu a la imatge que farà pujar les mínimes a partir de la pròxima nit, però atenció perquè les màximes podran superar a partir de demà els 20°C, però encara més atenció perquè inclús podrem tocar els 25°C entre dimecres i dijous. Açò no és normal per a un mes de Gener i la veritat que ja fa uns quants anys que l’hivern no existeix.

Que ens diuen les tendències?

Sabem cert que tota la pròxima setmana predominara l’anticicló amb estabilitat total I temperatures amb anomalies positives i per tant amb ambient càlid, però revisant els últims models meteorològics, hui també ens diuen que l’estabilitat podria continuar per començar el mes de Febrer amb Anticiclò perpetu damunt de nosaltres i sense signes de canvis tampoc per als inicis del mes vinent.

L’hivern vindrà? La veritat que no ho se…. Però de moment no té pinta de voler fer-ho i després de les precipitacions i nevades del passat divendres ja vorem quan es dona altra situació. Ací com sempre aniré informant de totes les novetats diàriament. Passeu bon diumenge.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando