Per Nando

19/01/2024

🔴ÚLTIMA HORA!!! Joan, la Borrasca que hui farà ploure al Mediterrani ⛈️⛈️🌧🌧❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir de migdia, les precipitacions, inclús les tronades i les nevades en punts alts seran les protagonistes.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

IMATGES RADAR ACTUALS

Benvinguts de nou, comença a entrar el front actiu al territori que afectarà les pròximes hores al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears i que deixarà precipitacions més moderades que fins ara i per tant acumulats més importants, no descartem que aquest front que ens creuarà a partir de ja mateix puga anar ocasionalment en forma de tempesta i inclús podrà deixar algunes nevades en punts als del nord de la província de Castelló. Per tant!!! Seguiment davant el primer episodi de pluges generals des del passsat setembre.

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! Divendres 19 de Gener del 2024 i hui el primer que tenim que fer es fixar-se en el satèl·lit i radar de precipitacions, perquè hui es motiu d’alegria, perquè finalment i des del passat setembre, el dia de hui sembla que finalment plourà de manera generalitzada a bona part de la Façana Mediterrània i això és motiu per a tirar coets.

Com veieu la Borrasca Joan que va ser nomenada ahir per part de l’Agència Estatal de Meteorologia ( AEMET ) Avança per l’oest de la península i les pròximes hores anirà moguent-se pel centre peninsular, per acabar al Mediterrani.

PREVISIÓ HUI⛈️⛈️🌧🌧❄️❄️

ACUMULATS MODEL AROME HUI I DEMÀ MATÍ.

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE.

Bé, mati tranquil, però amb nuvolositat que anirà a més al llarg de les pròximes hores i amb l’avanç de la borrasca Joan, una borrasca que comença a deixar molta pluja per l’oest i centre peninsular i inclús també ara mateix al sud del territori català.

Serà les pròximes hores i sobretot a partir de migdia quan començe a ploure al territori Valencià i bona part de Catalunya on eixes pluges podran ser localment moderades i anar acompanyades de tempesta.

Per la vesprada-nit amb la ubicació de la Borrasca al Mediterrani eixes precipitacions podran ser més generals, amb eixa entrada de vents de procedència marítima i inclús amb algunes tempestes que poden ser intenses al litoral unes precipitacions que també afectaran a les Illes Balears. La neu també farà acte de presència a les muntanyes més altes de l’interior de la província de Castelló. El nord de Catalunya i el sud d’Alacant seran les zones on menys plourà amb esta situació de precipitacions, però pràcticament tot la Façana Mediterrània rebrà pluges entre 10-30 mm i això és molt d’agrair per a que puga beure un poc la nostra terra.

Les temperatures hui patiran una davallada i deixaran un ambient d’hivern que ja era hora després de tants dies amb temperatures més altes del normal.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I PRÒXIMA SETMANA.

Demà matí encara quedaran algunes precipitacions enganxades al sud de València i nord d’Alacant, però ràpidament s’imposarà l’estabilitat a tot el Mediterrani deixant un cap de setmana prou estable, però fred.

La pròxima setmana manarà l’anticicló on novament farà pujar el mercuri i l’estabilitat serà total, no sols al nostre territori, també a tota la península Ibèrica, un Anticicló potent que farà que novament el sol siga l’autèntic protagonista de la setmana que ve.

LES TENDÈNCIES VEUEN CANVIS A LLARG TERMINI?❄️🌧⛈️

Estarem atents perquè les tendències veuen inicis d’un nou canvi de patró atmosfèric cap a finals de Gener i inicis de Febrer i que podría portar més fred i ja vorem si més inestabilitat cap a les nostres terres, amb la intenció del desplaçament de l’anticicló a latituds més altes, situació que anirem seguint les pròximes jornades per vore si ho van afiançant.

Però hui plou xiquets, després de mesos i mesos, hui serà motiu d’alegria que ens ploga a les nostres terres i serà com un miracle veure eixa pluja del cel com banya tots els carrer i les serres. A disfrutar 😅😅🌧🌧⛈️⛈️❄️❄️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando