Per Nando

16/01/2024

Divendres canvis!!! Més fred i algunes precipitacions ⏬️⏬️☁️🌧🌧🌧🌧

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Sembla que el divendres el pas d’una borrasca podrà fer ploure en alguns sectors de la Mediterrània.

Bon dia!!! Dimarts 16 de Gener del 2024, pas de borrasques que a nosaltres no ens afecten pràcticament per a res, però novament la part Atlàntica torna a sumar litres i litres mentre el Mediterrani continua secant-se en una de les pitjors tardors i pitjor hivern que conec des de que faig seguiments en la meteorologia.

Després de Hipòlit li toca a la Borrasca Irene que tornarà a deixar precipitacions abundants per aquella zona, es a dir, per la part més occidental de la península, mentres nosaltres novament ens alcem amb alguns núvols al cel i que els pròxims dies continuaran deixant 4 gotes.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET

Temperatures les que estem tinguent i que tot el món diu !!!Açò no és normal per a un mes de Gener!!! I tota la raó tingueu, no es normal, damunt que no vol ploure tampoc fa fred i es que aixi portem uns quants anys que apenes ens enterem de l’hivern, però és que enguany ja hem entrat en el període més fred de l’hivern i ho fem amb temperatures molt més altes del que es habitual per a estes dates.

A les màximes d’ahir destaquem els més de 23°C a Castelló de la Plana, Pego, Onda, Vila-Real, Sant Joan de Moró, Altea, Betxí o Onda. També destaquem els més de 22°C dd Borriol, Almenara, Les Alqueries, Oliva, Xilxes, La Llosa, La Vilavella o Fanzara entre altres. Així continuarem els pròxims dies amb màximes i mínimes sense canvis, però sembla que a partir de divendres per fi baixaran.

RÀFEGUES DE VENT, ÚLTIMES HORES!!! I AVISOS PER A DEMÀ I DIJOUS.

FONT AVAMET

El vent de ponent continua bufant moderat a fort en alguns sectors del nostre territori, un vent que se’n recordarem bona cosa els valencians estos últims mesos. Les últimes hores deixa ràfegues de fins a 94 km/h a Xixona, més de 80km/h a la Font de la Figuera o Pego, entre altres com podeu veure a la taula elaborada per Avamet.

Però Atenció!!!! Perquè demà agafarà força novament i podrà bufar molt fort de ponent per tot l’interior del territori Valencià amb ràfegues superiors als 100km/h. Un vent que sembla que no amainara del tot fins divendres/dissabte i que Aemet ja fica en avís groc l’interior de València i Castelló per a demà, per eixes ràfegues superiors als 80km.

ALGUNS CANVIS DIVENDRES I CAP DE SETMANA!!!⏬️⏬️☁️☁️🌧⛅️

Ahir els diferents models meteorològics veien com aparentment del no res podria ploure entre divendres i dissabte i així és, però tampoc serà res de l’altre món i no serà una ploguda per a fer saó i per tant als llauradors el que puga ploure el divendres/dissabte no els aliviara res al camp.

Però bé!!! Divendres tindrem alguns canvis i el pas d’una borrasca associada a una massa d’aire més freda pel centre peninsular cara al Mediterrani farà baixar les temperatures de manera notable, cosa que agrairem. I també portarà algunes precipitacions i que a dia de hui i sense ser gran cosa, podran caure amb més entitat a Catalunya on allà podra entrar una mica el vent més humit. Al territori Valencià ahir es veia una certa humitat i que hui els models ho fulminen al passar la borrasca en una mala posició per als nostres interessos. Això si plourà, poc però plourà el divendres, però ràpidament millorarà dissabte i deixarà temperatures més fresquetes durant tot el cap de setmana.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

La pròxima setmana torna el potent Anticiclò damunt de nosaltres i portarà novament una massa d’aire més càlida al seu damunt que farà pujar els termòmetres. Per tant la pròxima setmana continuarem amb oratge estable i sense perspectives de pluges i nevades que es el que toca en estos moments. Paciència i a seguir esperant. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando