Per Nando

15/01/2024

Molt nuvol, però el divendres podrà ploure🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les últimes eixides dels models meteorològics pujen la probabilitat de pluges el pròxim divendres.

Bon dia!!! Dilluns 15 de gener del 2024, comencem setmana parlant de les últimes jornades i sobretot del dia d’ahir on les màximes varen ser prou destacables i molts indrets del territori Valencià és van quedar aprop dels 25°C, sobretot de les comarques més litorals.

Però oblidem la setmana i ens endinsem en aquesta i com tots els dies observem el satèl·lit, ens hem alçat amb un cel prou tapat que inclús deixa algunes precipitacions molt poc importants per l’interior de la província de València, són precipitacions de ponent que no cal esperar gran cosa.

TENIM ALGUNS CANVIS PER A ESTA SETMANA.

Bé, els pròxims dies continuarem amb una situació molt pareguda, fronts de ponent desgastats cap a les nostres terres i temperatures que novament seran càlides tant les màximes com les mínimes per a estar a Gener, una situació que canviarà a partir de Divendres.

Atenció al pròxim divendres com he dit abans, perquè com veieu al mapa de dalt, una vaguada acompanyada d’una massa d’aire més fresca farà baixar els termòmetres de manera notable a tota la península Ibèrica i també a casa nostra, a més sembla que deixarà un divendres prou rebolicat.

PLUGES PREVISTES MODEL EUROPEU EL DE DIVENDRES.

A partir de hui estarem pendents de l’evolució dels models meteorològics a partir de divendres, perquè les últimes eixides li donen prou potència a la vaguada que inclús no descartem que puga vindre acompanyada de una miqueta d’humitat i podria deixar precipitacions destacables durant el divendres i ja vorem si durant el cap de setmana. Després de cara la setmana que ve tornaria l’anticicló, però ja vorem si en opcions més clares de moviment a llarg termini.

Almenys fa uns dies no és veia res i ara mateixa els models meteorològics veuen algunes precipitacions que en principi només afectarien al territori Valencià, per això mateixa anirem seguint-ho i demà farem una nova actualització per vore que ens diuen les diferents eixides del model Europeu i Americà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando