Per Nando

13/01/2024

Mareeeee, quin panorama🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La situació és preocupant perquè no plou, però és que els models donen ganes de plorar.

Bon dia!!! Dissabte 13 de Gener del 2024,no se ni per on començar, perquè mirant models i com un aficcionat a la meteo que sóc, només puc dir que donen ganes de no seguir-los en una bona temporada, la situació que es prou preocupant perquè fa més de 4 mesos que no plou, li sumem les eixides dels models que només veuen que zonal a llarg termini i t’agarra una depressió meteorològica que només ho entendran als que ens encisa fer seguiment meteorològic.

Com tots els dies mirem satèl·lit i no tenim massa coses importants que contar, si que observem la Borrasca Hipòlit que haureu sentit anomenar en els mitjans de comunicació i que a nosaltres no ens afectarà directament, però si que arrastrara i de fet ja es pot apreciar al satèl·lit com ho està fent, una massa d’aire més càlid des d’Àfrica i que farà pujar els termòmetres a partir de hui, però sobretot demà.

TEMPERATURES MÍNIMES, HUI NOVES GELADES 🥶🥶🥶

FONT AVAMET.

Hui últim dia de gelades almenys en uns quants dies, a partir d’esta pròxima nit les temperatures mínimes pujen de manera destacable a causa d’eixa massa més càlida que començarà afectar-nos les properes hores.

Però així i tot hui les gelades han tornat a ser importants per l’interior del nostre territori, sobretot quan més al nord. Destaquem els -9°C a la nova estació de Vilafranca ( Pla de Mossorro) també -8°C a El Toro, vora -7°C a Ares del Maestrat o Xodos, vora -6°C a Bocairent, Morella, Sorita i Calles, entre altres valors negatius com podeu observar a la taula elaborada per Avamet.

A PARTIR DE HUI PUJEN LES TEMPERATURES I EL VENT DE PONENT MANARÀ 🔥🥵🔥🌀🌀

A partir de hui ens afecta una massa d’aire més càlida com vos he dit abans i que deixarà els termòmetres prou més alts del que es habitual per a estes dates. Màximes que deixaran valors propers als 20°C, però atenció perquè demà i els primers dies de la pròxima setmana eixos valors pujaran fregant o inclús passant els 25°C de màxima. Les mimimes també pujaran de manera generalitzada per damunt dels 10°C. Tindrem pas de núvols desde ponent que podran deixar alguna gota per l’interior, però tot misèria i companyia.

A més a partir de demà torna a ficar-se en marxa el vent de ponent que podrà bufar de moderat a fort en les comarques interiors del nostre territori, un vent que portem vora 4 mesos aguantant i no hi ha manera que ens abandone.

ALGUNS XICOTETS CANVIS CAP A FINALS DE SETMANA.

A partir del pròxim dijous-divendres tindrem alguns canvis. Ens creuarà una borrasca pel nord de la península i ens entrarà una massa d’aire més fresca que farà baixar novament els termòmetres de manera notable, això vindrà acompanyat novament de vents forts de ponent.

Però eixa pujada podria ser transitòria, perquè com he dit al principi del post els models continuen apostant per la zonal al nostre territori i continuïtat de borrasques pel nord Europeu, que deixen molta pluja mentre que a nosaltres eixa circulació de vent, només ens porta que més sequedat i temperatures anormalment càlides per a estar a Gener. No tinc cap indici en aquest moments per a dir-vos que venen canvis en tot el que queda de mes. Quin panorama!!!


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando