Per Nando

12/01/2024

Fa fred!!! Però atenció, perquè s’acaba.❄️🥶🥵🔥

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Gelades importants el dia de hui, però amb tendència clara a tindre temperatures que ens faran parlar, però no serà precisament per fred.

Bon dia!!! Divendres 12 de Gener del 2024, anem a entrar de nou cara el cap de setmana i també ens acostem a la segona quinzena de Gener que es la tradicional setmana dels barbuts, que sobretot cap al nostre territori sol ser l’època que més fred fa!!! Però sembla que aquest any no serà així i després voreu perquè.

De moment i mirant satèl·lit tenim alguns núvols per la península i les Illes Balears i que només a estes hores deixen algun ruixat per l’illa de Menorca, però que poc a poc anirà desapareixent, perquè la tendència és que el sol predomine durant tot el cap de setmana.

FA FRED!!!

FONT AVAMET

Gelades el dia de hui molt importants al quedar pràcticament el cel ras i el vent en calma a pràcticament tot el territori Valencià, una situació que ajudat a tindre fortes inversions tèrmiques que ara es tradueixen en temperatures per davall de zero que afecten les comarques de l’interior.

Temperatures negatives que cal destacar amb valors com els -9°C de Vistabella del Maestrat, El Toro, Vilafranca, -8,7°C a Xodos, vora -6°C a Vilafranca, Castielfabib, Calles, Ares del Maestrat entre moltes altres, les temperatures a la costa no superen els 10°C llevat de l’extrem sud de la província d’Alacant.

I ARA QUE? PREVISIONS I TENDÈNCIES PER AL CAP DE SETMANA I LA SETMANA QUE VE.

La situació per al cap de setmana es clara, l’anticicló començarà a manar a partir de ja i les temperatures començaran una remuntada sobretot a partir de demà quan les màximes s’aproparan als 20°C i les mínimes es quedaran majoritàriament per damunt dels 10°C.

El mapa d’anomalies tèrmiques per als pròxims dies es clar, passarem d’anomalies negatives a positives a partir de demà. Atenció a diumenge perquè també entra en joc el ponent que farà encara pujar més els termòmetres i deixarà valors propers als 25°C que ens acompanyaran mínim fins mitjans de la pròxima setmana, el vent de ponent com he dit entrarà en joc i uns dies més altres amb menys velocitat, però el tindrem al damunt tota la setmana que ve.

ATENTS A LES BORRASQUES!!!

Estarem pendents a mitjans-finals de la propera setmana, perquè començarà una nova desfilada de borrasques Atlàntiques i que sembla segons els models actuals que podrien creuar la península per latituds una mica més baixes del que es habitual. En general això podria portar encara més vent, fronts amb algunes precipitacions sense massa importància i una davallada dels termòmetres cap a finals de la pròxima setmana, però de moment sense vore cap situació favorable cap a les nostres terres que ens porte un bon temporal que tant ens fa falta.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando