Per Nando

11/01/2024

Neva per la província de Castelló, alguns ruixats i que ens diuen els models?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Nevant a Castelló i les previsions dels models a mitja i llarg termini ens tornen asustar.

Bon dia!!! Dijous 11 de Gener del 2024, ahir va ser un dia fred i llevat de les pluges que es van donar de matinada pràcticament no va ploure en tot el dia en cap indret del territori Valencià, com vaig dir despus-ahir, les Illes Balears al final serà la gran afavorida d’aquesta situació i es on les pluges estan caiguent amb més generositat.

Però si és fixeu quan són les 5 de la matinada al radar meteorològic de Meteociel, podeu apreciar eixes taques roges i es que ara mateixa neva en punts de l’interior del extrem nord de la província de Castelló en una cota per damunt dels 700 metres. Per tant la gent de poblacions de l’extrem nord de la província de Castelló segurament s’alçaran amb el seu poble enfarinat, vorem si durant dl matí rebem alguna imatge.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

FONT AVAMET

I esta passada nit també hem tingut alguns ruixats a diferents punts de les comarques més centrals del territori Valencià i encara que no ha estat gran cosa almenys anem sumant un poc després de mesos nefastos, són pluges que no ens beneficien perquè no fan saó, però més val això que no res.

Pluges que han caigut durant la passada nit i que deixen registres no massa destacables com he dit abans, però puc destacar els 3 mm d’Alzira, Agres, Cocentaina o Barx, més de 2 mm a Carcaixent, Quatretonda, Llutxent, Muro d’Alcoi, Pinet, Simat de la Valldigna, Salem, Beniarrés, Gandia, Llocnou d’en Fenollet, Benicolet, Castelló de Rugat i Tavernes de la Valldigna entre altres més inapreciables.

PREVISIÓ HUI, DEMÀ I CAP DE SETMANA.

PRECIPITACIONS HUI, MODEL AROME.

Finalment les nevades que esperàvem hui en les comarques més centrals del territori Català per damunt dels 300 metres sembla que no es produiran, perquè hui per esta zona les nevades quedaran enganxades més per els Pirineus i les precipitacions per la comarca Gironina.

Ací al nostre territori i les Illes Balears durant la jornada de hui també tenim la probabilitat de ruixats dispersos i no massa importants, però amb més probabilitat cap a les Illes, a partir de demà el sol serà més protagonista i anirem cap a un cap de setmana on manarà l’anticicló i les temperatures aniran pujant fins vora els 25°C de màxima que esperem el diumenge de manera prou general al territori Valencià.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

ACUMULATS EUROPEU PRÒXIMS 10 DIES.

La pròxima setmana tornem al mateix panorama que els últims mesos, la configuració que venim portant pràcticament des d’octubre i es el pas de Borrasques Atlàntiques que deixen moltíssima pluja a l’oest i nord peninsular, mentre que a casa nostra end aplegaran núvols sense més transcendència i amb una massa d’aire més templada que deixarà les temperatures tant les màximes com les mínimes més altes per a l’època.

A partir de diumenge també torna el maleït vent de ponent, un vent que sembla que vindrà per a quedar-se tota la propera setmana i sense visualitzar un final d’este vent odiat per als que vivim a la Façana Mediterrània, un vent que unes vegades bufarà més moderat, però que durant la pròxima setmana podrà bufar fort. Ja anirem veient.

Mentrestant acabant aquest post torne a observar el radar i encara neva per les comarques de l’interior nord de la província de Castelló, però més minsament, una situació que prometia molt esta setmana i ens hem quedat tots a 2 veles. Fins demà.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando