Per Nando

10/01/2024

Xe, ha  plogut!!! Atenció a la cota  cota de neu puntual 600/300 metres🌧🌧☁️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Esta matinada i demà podran tindre sorpreses amb la neu per l’interior de Castelló i Catalunya en cotes relativament baixes.❄️❄️

Bon dia!!! Dimecres 10 de Gener del 2024, després del disgust que ens van donar els models meteorològics cap a última hora davant les previsions de pluja i neu a bona part del Mediterrani, hui un poc més recuperats i amb més serenitat cal tornar a fixar-se en l’actualitat, en les pròximes hores i en el que està per vindre en un futur.

El Primer que fem el dia de hui es mirar el radar meteorològic i es com estava previst una banda de precipitació ha creuat pel sud del territori Valencià i almenys ha fet ploure. ALELUIA!!!! Precipitacions que han estat dèbils, però que durant el mati encara pot caure algun ruixat i durant la vesprada-nit i demà afectaran el nord de la província de Castelló, Catalunya i les Illes Balears principalment.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!🌧🌧

FONT AVAMET

Quan són les 5 de la matinada, la banda de precipitacions que ha creuat pel sud ha deixat fins a 12 mm a Salines, 11 mm a Villena, 10 mm a Ibi, 9 mm Alcoi, Onil, Petrer, Xixona, Ibi, Penàguila, 8 mm a Biar i 7 mm al Campello.

Sembla que inclús ha plogut més a la província d’Alacant que ho farà a la província de Castelló que es on els models anunciaven la grossa de pluja i neu d’aquest temporal fracassat.

ATENCIÓ ESTA VESPRADA-NIT I DEMÀ, PODEM TINDRE SORPRESES AMB EL METEOR BLANC❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

PREVISIÓ NEU MODEL EUROPEU PRÒXIMS DIES.
AVISOS AEMET PER NEVADES DEMÀ.
EVOLUCIÓ PRECIPITACIONS I NEVADES PRÒXIMES HORES MODEL AROME

TEMPERATURA A UNS 850HPA ESTA PRÒXIMA MATINADA.

Mirant els diferents models meteorològics, els seus paràmetres i els diferents avisos per part d’Aemet, hui de mati encara podem esperar algun ruixat irregular al sud del territori Valencià, però molt poca cosa.

Atenció esta vesprada a l’extrem nord de la província de Castelló perquè també es podran donar ruixats que seran de neu per damunt d’uns 1000 metres i que podran tocar punts de la costa i sense descartar que ho façen en forma d’alguna tronada. Les sorpreses es podran donar esta matinada a l’interior de l’extrem nord de la província de Castelló i demà mati també a Catalunya, perquè amb el fred en altura i les precipitacions encara que no massa importants podran fer baixar la cota fins els 300-400 metres a Catalunya i fins els 600-700 metres a la província de Castelló, seran coses anecdòtiques, però és podrà veure enblanquinar el paisatge. Les pluges hui i demà també afectaran les Illes Balears que al final serà una de les zones on més plourà d’aquest episodi.

I DESPRÉS QUINES PREVISIONS I TENDÈNCIES TINDREM?

EVOLUCIÓ MAPA EN SUPERFÍCIE PRÒXIMS DIES I PRÒXIMA SETMANA.
TEMPERATURES A UNS 850HPA A PARTIR DE DIUMENGE.

Buffff, males notícies a partir d’aquest mini episodi de pluges i nevades al Mediterrani, perquè si mireu l’animació del model Gfs en superfície, a partir del cap de setmana se’ns tira l’anticicló damunt, però el més fort és que a partir de mitjans de la pròxima setmana les Borrasques de ponent faran acte de presència i molt probablement el vent serà novament protagonista al nostre territori.

A més si es doneu compte en les temperatures a uns 850HPA a partir de diumenge comencen a remuntar les temperatures i la pròxima setmana deixaran una setmana prou càlida i amb màximes que podran tocar els 25°C de manera general.

L’hivern toca a la porta una vegada, però l’estiu no para de tocar a tot hora, mare meua quin panorama, però els meteo aficionats, agricultors, etc…..ho hem de passar com siga i per tant aquest malson algun dia acabarà i plourà i nevarà com cal.

De totes maneres atents a les sorpreses esta vesprada-nit i demà a la província de Castelló i Catalunya.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando