Per Nando

7/01/2024

脷LTIMA HORA MODELS!!! A 48 HORES D’UN EPISODI DE PLUGES I NEVADES 馃導馃導馃導鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

Destacades, Fenomens adversos, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

Les nevades apareixeran en punts de l’interior nord, mentre que les pluges regaran tot el territori.

Bon dia!!! Diumenge 7 de Gener del 2024, estem pendents de l’evoluci贸 de les pluges i nevades que patirem a partir del proper dimarts, per貌 la situaci贸 ja queda prou definida i per tant ara a continuaci贸 vos informar茅 m茅s o menys el que pasar谩 cap a les nostres terres.

Primer que res ens alcem mirant el sat猫l路lit i poc tenim que afegir el dia de hui, tan sols alguns n煤vols decoratius sense m茅s transcend猫ncia, aix貌 s铆, el mat铆 continua fresquet i vent贸s en alguns sectors.

脷LTIMES R脌FEGUES DE VENT 馃寑

FONT AVAMET

El vent de Mestral ha continuat bufant fort a les comarques de l’interior nord esta passada nit. Destaquem els 134 km de Xert ( La Mola ) 105 km a Rossell, vora 90 km/h a Sant Mateu, Xodos o Confrides, entre molts altres.

El vent continuar脿 bufant amb for莽a les pr貌ximes hores i no amainar脿 fins dem脿 a migdia. Aemet mant茅 eixe av铆s groc al nord de la prov铆ncia de Castell贸 i sud de Tarragona per aquest vent que podr脿 bufar les pr貌ximes hores encara amb r脿fegues per damunt dels 100 km/h.

ATENCI脫 ALS CANVIS EN 48 HORES!!!馃導鉂勶笍鉀堬笍鈴笍鈽侊笍

SITUACI脫 SIN脪PTICA A PARTIR DE DIMARTS.

Precipitacions acumulades pr貌xims dies model Europeu.

AIRE FRED EN ALTURA DIMARTS-DIMECRES
PREVISI脫 ACUMULADA EPISODI.

B茅, sembla que ja est脿 tot el peix venut i per tant, sembla que el recorregut de la Borrasca queda clar i tamb茅 queda clar que la neu caur脿 a cotes per damunt dels 1000 metres entre dimarts i dijous de l’interior de la prov铆ncia de Castell贸 i entre uns 700-800 metres als Pirineus Catalans.

Ser脿 el pr貌xim dimarts, d’aci unes 48 hores quan comen莽e a ploure per la mitat sud del nostre territori i incl煤s podr脿 comen莽ar a nevar al cim de l’Aitana, r脿pidament eixes pluges aniran generalitzant-se a quasi tot el territori Valenci脿, recordem que la prov铆ncia d’Alacant ser脿 la que menys aigua rebr脿 perqu猫 la ubicaci贸 de la Borrasca no ser脿 la m茅s id貌nia.

Dimecres ser脿 un dia de pluges generals, per貌 poc a poc la pluja anir脿 concentrant-se sobretot per la prov铆ncia de Castell贸 i Catalunya que seran les zones on m茅s pluja rebran d’ aquest episodi entre dimecres i dijous. Finalment la cota de neu es quedar脿 prou alta a causa de que l’aire fred quedar脿 prou m茅s a l’interior peninsular, per貌 en punts alts de la prov铆ncia de Castell贸 podran rebre bon paquet de neu.

Siga com siga es un alegria que almenys anem a parlar de pluges prou generals en tan sols 48 hores a la Fa莽ana Mediterr脿nia i que a partir de dem脿 els models mesoescalars ens aniran desxifrant hora a hora la localitzaci贸 m茅s exacta d’eixes pluges i nevades al nostre territori. Seguimeeeeeeent


Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando