Per Nando

5/01/2024

Atents!!! Segons els models actuals, ací nevarà més entre dimarts/dijous❄️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Caldrà seguir hora a hora el moviment de la Borrasca, perquè qualsevol mínim moviment anirà variant la previsió.❄️❄️❄️

Benvinguts de nou!!! Tots pendents de l’evolució dels models meteorològics a partir del dimarts i fins allà divendres on la formació d’una borrasca ens portarà de cap per anar veient qui s’emportarà la grossa de les nevades que esperem al Mediterrani. Així que en les diferents actualitzacions diàries anirem esbrinant el que ens van dient els models.

Mentrestant hui ja hem tingut un aperitiu i si es fixeu al radar hem tingut ruixats en forma de neu als Pirineus Catalans i també per l’interior de la província de Castelló, inclús hem sentit tronar a poblacions del litoral sud del litoral Castellonenc. A partir de les pròximes hores la inestabilitat s’esfuma i deixa pas al fred i al vent fort de Mestral.

ATENTS A LA BORRASCA MEDITERRÀNIA DEL DIMARTS/DIMECRES ❄️❄️❄️❄️

La configuració que ens mostren els models meteorològics a partir de dimarts és d’un potent Anticiclò Britànic i a la formació d’una borrasca que creuarà pel Golf de Cadis cara al Mediterrani I al mateix temps anirà enfortint-se i enviant vent marítim cap a les nostres comarques.

Amb eixa configuració i si a banda li sumem que tindrem aire fred a totes les altures també esperem que a partir de dimarts/dimecres la neu faça acte de presència a cotes mitjanes o inclús baixes de l’interior del territori Valencià.

ACUMULATS PLUJA I NEU DIFERENTS MODELS METEOROLÒGICS.

ACUMULATS PLUJA MODEL AMERICÀ.
ACUMULATS NEU MODEL EUROPEU.
ACUMULATS NEU MODEL AMERICÀ.

Com veieu els màxims acumulats de neu i pluja segons els models actuals amb el pas de la Borrasca Mediterrània serien la mitat nord del territori Valencià i Catalunya on inclús la neu podria aparèixer a cotes mitges o inclús baixes. Dic en els models actuals, perquè segurament açò anirà ballant molt encara i la posició final de la Borrasca la seua evolució determinarà el màxim de nevades i precipitacions, però el més important d’este possible temporal es que possiblement les pluges podrien ser generals després de mesos sense caure ni gota. Demà actualitzem novament, mentrestant, Seguimeeeeeeent.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando