Per Nando

5/01/2024

馃敶脷LTIMA HORA!!! El Gfs apunta a un temporal de pluja i neu entre dimecres-dijous al nostre territori 鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍馃導馃導馃導馃導馃導

Destacades, Fenomens adversos, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

Ara mateixa el model intueix la formaci贸 d’una borrasca al Mediterrani que faria entrar vent humit amb pluges i nevades copioses en cotes baixes.

Bon dia!!! Divendres 5 de Gener del 2024 i ara mateixa estem entusiasmats davant les 煤ltimes eixides de model Gfs ( Americ脿) Perqu猫 preveu que entre dimecres/dijous podrem tindre un temporal de neu i pluja al territori Valenci脿 i que a cada eixida torna agafar m茅s for莽a com vorem a continuaci贸.

Primer que res mirem sat猫l路lit i tenim el cel prou n煤vol i ara si, al seu darrere ens entra eixa massa d’aire m茅s freda que far脿 caure les m脿ximes en picat i podr脿 deixar alguns flocs de neu per les serres de Castell贸 i algunes nevades als Pirineus. De moment est脿 nit ha plogut d猫bilment com els 3 mm de Fuente Robles o els 2 mm d’Utiel o Gandia, coses molt inapreciables.

FRED I VENT PREDOMINARAN EL CAP DE SETMANA.馃ザ馃ザ馃寑馃寑馃寑

El m茅s destacable a partit de hui 茅s l’entrada d’aire m茅s gelat que far脿 baixar els term貌metres i deixar脿 un cap de setmana gelat, per貌 tamb茅 vent贸s. Com he dit abans hui encara podrem registrar alguns ruixats molt irregulars que podran deixar alguna volva per les serres de Castell贸. La inestabilitat anir脿 traslladant-se durant la jornada a les Illes Balears.

Atenci贸 tamb茅 al vent, sobretot a la prov铆ncia de Castell贸 i sud de Tarragona que bufar脿 amb for莽a tant hui com dem脿 i amb r脿fegues de Mestral que podran bufar per damunt dels 100km/h. Armet ha activat av铆s groc en aquest sector per eixes r脿fegues intenses.

REFOR脟AMENT DE LES EIXIDES DELS MODELS AMB UNA BORRASCA MEDITERR脌NIA PER A LA PR脪XIMA SETMANA.馃憖馃憖鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍馃導馃導馃導馃導馃導

SITUACI脫 SIN脪PTICA ENTRE DIMARTS/DIJOUS

PRECIPITACIONS ENTRE DIMARTS/DIJOUS AL MEDITERRANI.

El seguiment modelistic ha valgut la pena i mentres ahir de mati van afluixar els models meteorol貌gics una situaci贸 de pluges i nevades al Mediterrani, les 煤ltimes eixides reforcen la formaci贸 d’una borrasca que a dia de hui la situen entre el sud de M煤rcia i les Illes Balears que amb l’ajuda de l’anticicl贸 Brit脿nic donaran molt de joc la pr貌xima setmana.

Aquesta situaci贸 amb els models actuals i a falta que ens ho reafirme hui tamb茅 el model Europeu ( que ahir tamb茅 la veia ) podr脿 donar un temporal al Mediterrani, per貌 a dia de hui sembla que amb m茅s intensitat al territori Valenci脿, amb pluges i nevades intenses entre dimarts i dijous i en unes cotes relativament baixes segons les 煤ltimes actualitzacions. La situaci贸 茅s fica molt interessant amb la possibilitat d’eixa profunditzaci贸 molt r脿pida de la Borrasca Mediterr脿nia que afavoriria aquest temporal.

Expectants tots a fer seguiment, perqu猫 aquesta 茅s la previsi贸 de neu de l’eixida d’anit del model Americ脿 i que com ahir deia, la posici贸 de la Borrasca i la massa freda que anir脿 moguent-se per la pen铆nsula determinar脿 la intensitat de les pluges I nevades al Mediterrani, que sembla a dia de hui que seran generals i intenses. Tornem a actualitzar aquesta vesprada.

Seguimeeeeeeent 鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍馃導馃導馃導馃導馃導

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando