Per Nando

4/01/2024

Actualitza el models Gfs i insisteix en pluges i nevades la pròxima setmana ❄️🌧☁️⏬️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

L’ubicació de la Borrasca el proper dimecres determinarà la intensitat i ubicació de les pluges i nevades la pròxima setmana.

Benvinguts de nou, avança el front que deixarà alguns ruixats molt irregulars durant les pròximes hores a la Façana Mediterrània i que inclús demà podrien deixar algunes volves per les serres de la província de Castelló.

Demà com hem dit en l’actualització d’aquest matí ja notarem eixa davallada dels termòmetres i que a més ens acompanyarà amb fort vent de mestral que sobretot es deixarà notar a la província de Castelló i sud de Tarragona amb ràfegues que podran ser superiors als 100km/h.

L’ÚLTIMA EIXIDA DEL MODEL AMERICÀ ENS DIU AIXÒ PER AL DIMARTS-DIMECRES.👀👀❄️❄️🌧

Esta es l’última eixida del model Americà per a la pròxima setmana i en concret per al dimarts-dimecres que es on tindrem que vigilar on acaba formant-se la Borrasca al Mediterrani que es la que portarà les possibles pluges i nevades alguns llocs de la Façana Mediterrània.

En l’última actualització el model Gfs aposta perquè la Borrasca és puga formar sobre les Illes Balears i podria aportar humitat sobretot cap a Catalunya i la província de Castelló, tindrem també una bossa freda bambant per la península i es la que també propiciara les nevades que ara mateixa el model les veu per tot l’interior de la província del nord de València I Castelló i tota la part més al nord de Catalunya.

Això és l’última eixida del model Americà, però caldrà fixar-se perquè un moviment d’eixa borrasca més al sud podria dirigir eixes precipitacions i nevades més cap al sud del Mediterrani el proper dimarts i dimecres. Per tant el seguiment queda actiu a Meteopoble per vore i definir millor que passarà la propera setmana cap a les nostres terres. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando