Per Nando

3/01/2024

Atenció!!! Possible Onada de fred,les tendències de pluja i neu agafen força ❄️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

LA SITUACIÓ PER A LA PRÒXIMA SETMANA ES FICA MOLT INTERESSANT I COSTA MOLT CREURE QUE PUGA VINDRE LA PLUJA I LA NEU❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Bon dia!!! Dimecres 3 de Gener del 2024, emocionats i expectants estem davant les previsions de fred que es donaran a partir de despus-demà i que podran desencadenar amb una possible situació de pluja i neu per a la pròxima setmana, encara que la situació no està confirmada les últimes actualitzacions reforcen la possibilitat de cara la setmana vinent.

Però primer que res mirem les imatges del satèl·lit com tots els dies i tenim el dia de hui nuvolositat més compacta quan més al nord del territori Valencià i que inclús no descartem que aquesta vesprada puga deixar alguna gota per l’interior de la província de Castelló. Les temperatures mínimes han pujat de valent i ara mateixa no trobem cap població del territori Valencià en temperatures negatives. Hui les màximes continuaran altes amb valors molt pareguts als d’ahir.

CANVI D’ORATGE A PARTIR DE DEMÀ.⏬️⏬️⏬️🌀🌀🌧🌧🌧☁️☁️🔵

Mapa sinòptic a partir de demà i durant el cap de setmana.
Precipitacions per a demà model Arome

Canvi d’oratge el que patirem a partir de demà i que sembla que podrà ser el preludi del canvi de patró atmosfèric que es podrà donar la setmana pròxima. Demà començarà a entrar una massa d’aire més freda que afectarà bona part de la península Ibèrica, al seu davant tindrem un front que deixarà algunes precipitacions que sobretot de vesprada-nit i mati de divendres afectaran el territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

Nosaltres notarem la baixada de termòmetres a partir de divendres i que just amb el pas del front podria deixar algunes volves a les serres més altes de la província de Castelló i també als Pirineus Catalans. Atenció perquè el divendres el vent de mestral agafà força i deixarà un cap de setmana ventós sobretot a la província de Castelló i sud de Tarragona on les ràfegues de vent podran superar els 100km. El cap de setmana serà prou assolellat, però fred i podran continuar les nevades per els Pirineus.

ARA VE LO BÓ!!! ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA ❄️❄️❄️🌨🌨🌨🔵🔵🔵🔵⏬️⏬️⏬️⏬️⏬️⏬️⏬️

MODEL ECMWF ( MODEL EUROPEU ) EIXIDA AHIR DE VESPRADA.

MODEL AMERICÀ ( MODEL GFS ) ACABAT D’EIXIR DEL FORN.

Temperatures a 850HPA pròxima setmana.

Expectants estem davant les últimes eixides dels models meteorològics per a la pròxima setmana, la col·locació de les peces que ens mostren ara mateixa els dos grans models meteorològics, ens diuen que la possibilitat d’un potent Anticiclò a U.K podrà reforçar eixa entrada freda a tota la península Ibèrica, a més podrà portar inestabilitat en altura i sense descartar la formació d’alguna borrasca que junt amb el vent de procedència marítima, podrien portar precipitacions de manera general. Atenció perquè ara mateixa inclús els models veuen nevades per al pròxim dimecres a cotes relativament baixes.

Acumulats neu, model Americà.

Per tant,seguiment exhaustiu davant la possibilitat de que per fi pugen vindre les precipitacions la pròxima setmana i que podrem confirmar en un parell de dies si els models continuen en la mateixa tònica i que damunt podrien portar les primeres nevades a la Mediterrània de l’hivern meteorologic. Seguimeeeeeeent.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando