Per Nando

3/01/2024

ACTUALITZACIÓ!!! Models Gfs i Europeu, on plourà i nevarà més la pròxima setmana?🌧🌧❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les últimes actualitzacions del Europeu d’aquest matí i l’Americà d’aquesta vesprada continuen amb tendències de pluges i nevades al Mediterrani.

Font Avamet

Benvinguts de nou, primer que res i abans de fer una visualització als últims models meteorològics, vos mostrem les temperatures primaverals que s’ estan donant hui al territori Valencià, unes temperatures càlides i fora del normal per a un mes de Gener, ara bé en menys de 48 hores tindrem un canvi radical com anem anunciant des de fa dies.

Pràcticament tot el territori Valencià i llevat de les zones de més a l’interior i les zones més muntanyoses del nord d’Alacant han patit màximes hui superiors als 20°C, destaquem fins els 25°C que han aplegat a poblacions com Onda, Almassora, Vila-Real, Oliva, Betxi, Les Alqueries o quasi a Teulada o Oriola, però amb el mapa elaborat per Avamet es pot apreciar ben rebé que hui no ens ha fet falta la jaca per a eixir al carrer.

ACTUALITZACIÓ TENDÈNCIES MODELS👀🌧❄️

MODEL EUROPEU

Tendència pròxima setmana

PRECIPITACIONS ACUMULADES PRÒXIMA SETMANA

Acumulats neu pròxima setmana.

MODEL AMERICÀ.

Tendències pròxima setmana
Acumulats neu pròxima setmana
Acumulats pluges pròxims dies I pròxima setmana

Les tendències per a la pròxima setmana en les diferents eixides d’aquest matí i vesprada dels models meteorològics continuen afiançant eixe Anticiclò Britànic tant en el Europeu com l’Americà amb una entrada d’aire fred important tant a 850HPA com a 500HPA que portaria pluges i nevades al Mediterrani.

La distribució de les pluges i nevades com veieu en cada model és molt diferent, per tant, encara que anirem actualitzant diàriament no vos ho agafeu al peu de la lletra, perquè si acaba confirmant-se l’episodi de pluges i nevades per a la pròxima setmana, serà el recorregut del vent i la possibilitat de formació d’alguna borrasca la que acabe determinant la intensitat i la distribució d’eixes precipitacions i nevades, cosa que ara mateixa es molt difícil definir als models al quedar tants dies. Però no patiu que demà actualitzem i després de tant de temps sense ploure, vore mapes així alegren la vista als aficionats a la meteo com jo. Fins demà!!!

SEGUIMEEEEEEENT❄️🌧👀❄️🌧👀

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando