Per Nando

2/01/2024

Atents a l’evolució dels models, la setmana que ve podría ploure i nevar👀👀👀🌧🌧🌧❄️❄️❄️❄️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir del dijous tindrem més moviment meteorològic i amb algunes precipitacions i que ja vorem si la setmana que ve acaba plovent i nevant com cal.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

MODEL EUROPEU.

MODEL AMERICÀ.

Benvinguts de nou. Bonissimes eixides de l’Europeu d’aquest matí i el model Americà d’esta vesprada en les seues actualitzacions de cara les tendències de la pròxima setmana. Continuen veient la possibilitat de un potent Anticiclò Britànic que podria coincidir amb una entrada freda i amb possibilitat de que vullgera per fi entrar vent marítim cap allà mitjans de la setmana que ve i per tant portar precipitacions i nevades cap a les nostres terres. Com encara falten molts dies estem en el perill de que la situació és puga esfumar, perquè un mínim canvi del posicionament de l’anticicló que veuen actualment els models meteorològics podrien enviar-ho tot a rodar, per tant, creuem els dits, però la situació actualment dels diferents models es molt bona per a que per fi puguen arribar les pluges a bona part de la Façana Mediterrània. A vorem🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Dimarts 2 de Gener del 2024, poc a poc tornem a la normalitat després de les festes Nadalenques i Cap d’any i sols ens queda el dia de Reis i podrem donar per acabat aquestes festes tan llargues que només fem que menjar i beure, però bé, són unes dates que s’han de passar com siga tots els anys, si o si.

Primer que res i com tots els dies mirem satèl·lit i novament son els fronts de ponent els protagonistes, però que ací pràcticament ens arriba nuvolositat molt poc destacable i el més important de hui i demà serà la pujada de termòmetres que deixarà valors màxims per damunt dels 20°C. Les gelades continuen per zones de l’interior, encara que les pròximes nits també seran menys fredes.

CANVIS A PARTIR DE DIJOUS!!!

Situació sinòptica
Aire fred a uns 850HPA.

Atents perquè a partir del dijous i sobretot el divendres i dia de Reis tindrem canvis al nostre territori i en general a tota la península Ibèrica. Una massa d’aire fred començarà a entrar a partir del dijous com he dit abans i començarà a fer baixar els termòmetres de valent, però eixa baixada nosaltres no la notarem en gana fins divendres on les temperatures es podran desplomar entre 8-10°C respecte als valors que es podran donar hui.

També atents perquè sembla que ens creuarà una borrasca cara al Mediterrani i que enfortira el vent de mestral amb ràfegues fortes o molt fortes i per damunt dels 100 km/h, sobretot on més pegara es a la província de Castelló que es on més estan acostumats en este tipus de vent. Tindrem algunes precipitacions entre dijous i divendres a causa del front que portarà el pas de la Borrasca i encara que no es una situació òptima per a nosaltres si que podrà deixar algunes precipitacions dèbils o moderades al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears. El cap de setmana tindrem oratge més estable, però això sí,fred i ventós.

EN LES TENDÈNCIES PER A LA PRÒXIMA SETMANA CALDRÀ FIXAR-SE👀👀🌧🌧🌧⏬️⏬️⏬️❄️❄️

La situació per a la pròxima setmana promet, però, totes aquestes previsions cal agafarles amb pinces perquè parlem de molts dies i per tant tot açò pot canviar, que ja ens ha passat algunes vegades aquesta tardor i per tant el seguiment modelistic determinarà si acaben situant-se les peces com toca, però ara mateixa vaig a ficar-vos 3 models amb les seues últimes eixides per a vore com pinten el panorama per a la setmana que ve.

MODEL EUROPEU ( EIXIDA AHIR DE VESPRADA)

MODEL AMERICÀ ( EIXIDA ESTE MATÍ)

MODEL GEM ( EIXIDA ESTE MATÍ)

La situació sinòptica dels 3 models que vos acabe de mostrar es pràcticament calcada per a la setmana que ve. L’anticicló sembla que finalment vol migrar cap a les Illes Britàniques i això obri més possibilitats de que el vent acabe per voler bufar d’orige més marítim cap a la Façana Mediterrània, també creix amb aquesta configuració la possibilitat de que ens puguen creuar borrasques pel sud peninsular i encara que el model Europeu li lleva una mica d’optimisme en l’eixida d’anit al creuar una borrasca pel centre peninsular amb vents poc favorables, les tendències conviden a l’optimisme per a poder vore ploure la pròxima setmana, que a més no descartem que amb una massa molt més freda que tindrem al damunt poguérem tindre les primeres nevades importants cap a les nostres terres.

Recorde que l’oratge de la pròxima setmana són tendències i no vol dir que vaja a ocórrer al 100%, però a Meteopoble tenim altra volta seguiment perquè les últimes eixides dels models conviden a l’optimisme i per tant tornarem actualitzar aquesta vesprada. Seguimeeeeeeent.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando