Per Nando

1/01/2024

Comencem el 2024, molt atents perquè els models es fiquen molt interessants👀👀🌧☁️⛈️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Els models per al 2024 ens tornen la il·lusió amb unes tendències de possibles precipitacions, molt de fred i inclús nevades a cotes baixes❄️❄️❄️❄️☁️☁️☁️🌧🌧🌧🌧

Bon dia!!! Ja heu passat la ressaca de la nit de Cap d’any? Jo un poc, però és tant l’entusiasme de vore els models meteorològics a partir de Reis que m’és impossible no postejar el dia de hui, perquè com he dir abans els models meteorològics ens tornen la il·lusió a tots els que ens agrada el moviment atmosfèric.

Primer que res mirem satèl·lit i no tenim massa que contar, poca nuvolositat el dia de hui, amb un dia fresquet, però atents que a partir de demà i dimecres pujen les temperatures, tant les mínimes com les màximes i per tant encara farà menys fred.

A PARTIR DE DIJOUS COMENÇARAN A BAIXAR LES TEMPERATURES I PODREM TINDRE ALGUNES PRECIPITACIONS 🔵⏬️🌧☁️❄️

A partir de dijous començarà a entrar una massa d’aire més freda que farà baixar les temperatures sobretot a partir de divendres, a més el proper dijous podríem tindre algunes precipitacions dèbils i localitzades al llarg de la Façana Mediterrània. Atents perquè durant el cap de setmana podria despenjar-se una borrasca al Mediterrani que també podria portar algunes precipitacions, però la situació vindria acompanyada de vent de mestral i per tant les precipitacions encara que podrien ser moderades per Catalunya no esperem gran cosa. Això si!!! La neu podria fer acte de presència a cotes mitges perquè les temperatures continuarien baixant.

ATENCIÓ A L’EVOLUCIÓ I LES TENDÈNCIES.👀👀🌧🌧⏬️⏬️❄️❄️❄️

Situació sinòptica pròxima setmana

EVOLUCIÓ ENTRADA FREDA PRÒXIMA SETMANA.

L’evolució del model Americà, però sobretot del model Europeu de cara finals d’esta setmana i la setmana que ve es de una entrada molt freda d’orige continental que faria que tinguérem dies de rigorós hivern. A més molta atenció perquè els models meteorològics insisteixen en ficar un Anticicló centrat a les Illes Britàniques que podria portar una situació de gregal i llevant per a la setmana pròxima i que inclús el model Europeu aposta per nevades a cotes baixes.

Sabeu que els models a més d’una setmana vista es arriscar-se massa, però les tendències fa dies que ens mostren eixa potent entrada freda que podria acabar en una situació més humida i que caldrà seguir els pròxims dies per tal de confirmar. Tindrem temporal de neu aquest Gener? Els pròxims dies eixirem de dubtes amb les informacions a Meteopoble. Fins demà.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando