Per Nando

31/12/2023

ATENCIÓ!!! Confirmem entrada freda per a Reis, que els models la veuen molt freda👀👀❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir de divendres les temperatures baixaran de manera important i tornaran algunes nevades a la península.

SATÈL·LIT EUMETSAT 11 DEL MATÍ.

Bon dia!!! 31 de desembre del 2023, última previsió de l’any on la veritat que ha estat molt avorrit meteorològicament parlant, així i tot a Meteopoble a pesar de no tindre cap temporal de rellevància hem estat prop dels 4 milions de visites durant el 2023, molts valencians, Catalans i Illencs continueu triant aquesta plataforma anomenada Meteopoble per a informar-se en Valencià del que pot passar i del que està passant en qüestió de l’oratge, tenim una manera d’informar de manera diferent a altres canals i això ens fa ser diferent.

Mirant el satèl·lit podeu observar que tenim hui el dia més tapat, però són núvols de procedència aponentada i per tant amb absència de precipitacions.

TEMPERATURES MÍNIMES PASSADA NIT.

Font Avamet

Esta nit novament les gelades han estat protagonistes a les zones amb forta inversió tèrmica a causa de l’absència de nuvolositat i de tindre el vent en calma. Destaquem els clàssics com el Fondo de la Lagunilla a Villena, La Rambla de Mariola a Bocairent, Pla de la Pinella a Ares del Maestrat o Finca de San Blas a Requena amb valors que s’han menejat entre els -7 i -5°C.

Les temperatures continuaran paregudes entre hui i demà dilluns on ja estarem al 2024, però atents perquè tant les màximes com les mínimes pujaran entre dimarts i dimecres deixant valors màxims per damunt dels 20°C de manera general i mínimes per damunt dels 10°C.

EL MODEL EUROPEU IX POTENT EN QUAN A FRED EN L’ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ ❄️❄️❄️👀👀

Atenció a partir de dijous, però sobretot divendres perquè una massa d’aire molt fred començarà a entrar per la península Ibèrica on inclús el pròxim dijous podria deixar algunes precipitacions dèbils al nostre territori. Serà divendres quan comencem a notar a la Façana Mediterrània eixa baixada notable de les temperatures acompanyada de vent de mestral i per tant amb poca o nula precipitacion a les nostres terres, però les nevades podrien tornar a les zones dels Pirineus.

Caldrà estar molt pendents de l’evolució posterior d’aquesta entrada freda, perquè segons les últimes eixides dels models serà molt potent i si l’anticicló acaba tombant-se una mica més del que veuen ara els models i ens acaba entrant un poc de vent agregalat podríem parlar de algunes nevades a cotes molt baixes al Mediterrani, situació que de moment els models no contemplen.

Ací vos deixe el dia de hui, Meteopoble tornarà al 2024 amb més força que mai per a contar-vos les últimes informacions meteorològiques. Per al 2024 només demane salut, perquè d’això aquest any me’n ha fet falta. Fins la propera actualització que podrà ser demà de vesprada o el proper dimarts. Sigueu feliços i BON ANY 2024❤️❤️❄️❄️❄️🌧⛅️⛈️☁️⛅️🌧☁️🌪🌪🌪☔️☔️☔️⚡️⚡️⚡️⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando