Per Nando

30/12/2023

Atents!!! A Reis entrada molt freda i vorem si més endavant porta pluja i neu👀👀🤞🤞❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després d’uns dies càlids per començar el 2024, la situació podria canviar cap un episodi molt més fed, que vorem com acaba 👀❄️❄️❄️❄️

SATÈL·LIT EUMETSAT 6 DE LA MATINADA.

Bon dia!!! Dissabte 30 de desembre del 2023, ja queda poc per a que acabe l’any i demà serà l’última publicació que fem del 2023,, almenys només espere que els models vagen animant-se i acabem any amb noves il·lusions meteorològiques, després de tanta avorrició i sense quasi res que contar estos últims mesos després de les últimes tempestes d’agost i Setembre.

Però bé!!! Com tots els matins el satèl·lit ens deixa entreveure que està passant al nostre territori, hui com ja fa una eternitat no es veu massa cosa i tenim alguns núvols que durant el mati acabaran de passar i deixaran un dia prou assolellat. Els pròxims dies i durant inicis de la pròxima setmana seguirem igual, nuvolositat de ponent sense més transcendència.

TEMPERATURES MÍNIMES!!!

Font Avamet.

Temperatures mínimes que han pujat notablement i temperatures màximes que també ho faran els propers dies, i que sobretot per començar el 2024 i tant dimarts com dimecres, tindrem uns dies càlids amb màximes que superaran els 20°C de manera generalitzada i mínimes també prou més altes per a l’època.

De moment esta nit les gelades ja han estat molt minses i només tenim per davall de 0 a estes hores a Castielfabib, Arroyo Cerezo, després tenim poblacions com Ademús, Ares del Maestrat, Vilafranca o El Toro ( La Nava ) on ara mateixa els valors queden aprop dels 0°C, però prou menys fred que dies anteriors com he dit abans i amb mínimes per damunt dels 5°C a la majoria d’observatoris i per damunt dels 10°C a més comarques del litoral Alacantí.

ATENCIÓ A LES PREVISIONS I TENDÈNCIES PER A REIS I DESPRÉS DE REIS👀👀👀🥶🥶🥶❄️❄️❄️❄️❄️

A partir del dilluns que serà el primer dia de l’any del 2024, començarà a moure el ponent I sembla que ens acompanyarà pràcticament tota la pròxima setmana, on inclús podrà bufar fort de Mestral cap a les últimes jornades de la setmana que ve. Com he dit abans les temperatures seran altes per a l’època en què ens trobem, però ATENCIÓ!!! perquè a partir de dijous ens entrarà una massa d’aire molt més freda, que farà baixar les temperatures de manera molt acusada.

TENDÈNCIES REMOTES, PERÒ TENDÈNCIES 👀👀❄️🥶🤞🤞🤞

Com he dit a partir de dijous i de cara a Reis baixen les temperatures de manera acusada i acompanyada de vent fort de mestral, però estarem atents a les possibles eixides per a després de Reis, perquè ens haurem de fixar novament en el moviment de l’anticicló per anar veient si vol acabar situant-se cap a les Illes Britàniques, si els models acaben decidint en ubicar-lo en aquella zona, podria fer d’atractor de una massa d’aire molt més freda d’orige continental i ja vorem si amb possibilitat de vents humits a llarg termini.

Açò de moment encara són tendències remotes, però a la fi els models ho insinuen i a la fi Meteopoble també li agrada observar-ho. Seguimeeeeeeent!!!!


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando