Per Nando

29/12/2023

Començarem el 2024 càlid i els Reis podran vindré més gelats, I la pluja?🤦‍♂️🌟👀🔵⛅️🌧❄️⏬️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les gelades van minvant i acabarem i començarem l’any amb temperatures càlides, però amb tendències que tornaran a baixar⛅️⛅️⛅️🌀🌀🌀⏬️⏬️⏬️⏬️ ❄️

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou!!! Abans de res, dir-vos que aquesta publicació de la vesprada no és una previsió i es agafar-nos a un clau cremant, però si és veu alguna cosa encara que siga llunyana m’agrada començar a fer ressò a tots els meus seguidors, perquè pense que estem vivint un calvari sense pluja i ara els modes veuen indicis de possibles canvis.

Com he dit els models veuen canvis en els grans centres d’acció per a després de Reis i que podrien afavorir coses interessants si finalment l’anticicló es decideix a migrar cap a les Illes Britàniques. Ens hem pegat molts bacs esta tardor en les tendències, però per això no tenim que seguir-ho? jo almenys m’ilusione altra volta i per tant Meteopoble torna a estar pendent dels models a llarg termini a veure si per fi la cosa s’anima per a després de Reis i assaborim alguna bona entrada freda amb pluja i neu. Ja vorem……..

SATÈL·LIT EUMETSAT 5 DE LA MATINADA.

Bon dia!!! Divendres 29 de desembre del 2023 i encara ens estem recuperant de la nevassa d’ahir ( innocentada en tota regla ) però almenys vam pensar per un moment que això pot ocórrer al nostre territori i tard o prompte tornarà a passar, perquè els més majors recorden eixes nevades de grans dimensions que es van produir temps enrere pels anys 70 i 80.

Ara com tots els dies mirem satèl·lit i hui ja tenim més nuvolositat fruit d’eixos fronts que circulen per el ponent i que a nosaltres no ens faran ni fu, ni fa. És a dir no esperem res de precipitacions.

TEMPERATURES MÍNIMES, 5 DE LA MATINADA.

FONT AVAMET.

Hui ja notareu si eixiu al carrer que fa menys fred que els passats dies, però fa fred!!! eixa serà la tendència les pròximes jornades a pujar dia a dia eixes temperatures.

De moment les temperatures mínimes quan són les 5 de la matinada es troben entre els 6-13°C a les zones més litorals i de nou trobem valors negatius o apropant-se als 0°C per l’interior. Destaquem entre 3 i 4°C negatius a poblacions com Ares del Maestrat, Morella, Sorita o El Toro.

PREVISIÓ CAP D’ANY I INICIS 2024 I INCLÚS REIS.

Bé estem acabant l’any i ho farem sense massa novetats meteorològiques, tindrem pas de núvols de ponent que inclús en algun moment podran deixar el cel cobert i les temperatures seran prou agradables durant les hores centrals del dia. Atenció perquè inclús el pròxim dimarts i dimecres, es a dir el dia 2 i 3 de Gener del 2024, eixes màximes podran superar els 20°C, estarem inmersos en una massa d’aire més càlida i que junt al vent de ponent afavorirà eixe ambient més càlid i pràcticament també desapareixeran les gelades. Però amb el mapa de dalt en altura, també podeu comprovar que de cara a Reis, una llengua d’aire fred possiblement tornarà a desplomar les temperatures.

QUAN PLOURÀ? ÉS VEU INDICIS D’ALGUNA COSA?👀🌧🌧❄️☁️☁️

ANOMALIES PRECIPITACIONS GENER 2024, MODEL EUROPEU.
ÚLTIMA EIXIDA MOLDEL AMERICÀ PER A DESPRÉS DE REIS.

Quan plourà eixa és la pregunta del milió on m’agradaria tindre una resposta sincera i positiva, però realment de moment encara no sé quan plourà. Però mirant les tendències per a Gener del model Europeu veu com un canvi d’anomalies no tant seques com les últimes mesos cap a la nostra zona, coincidint amb l’última eixida del model Americà per a després de Reis també veu un moviment amb el nou trencament del ponent i possibilitats d’ascens Anticiclònic cap al nord d’Europa. És produirà? Farà ploure prompte? De moment no ho sabem, però esperem que aquesta situació tinga més possibilitats de canviar després del 6-8 de Gener, farem força per a que si, perquè la desesperació es màxima.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando