Per Nando

24/12/2023

Nit de Nadal, somiem en canvis? Quan?馃導鈽侊笍鉂勶笍馃専鉁笍鈴笍鉂勶笍鉀堬笍鉀堬笍馃導鈽侊笍鉂勶笍鉂勶笍

Destacades, Fenomens adversos, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

Nadal sense problemes, cap d’any amb possible entrada freda, per貌 i Reis? 馃憖鉀堬笍馃導鈽侊笍鉂勶笍鉁笍馃専鉀堬笍馃導鈽侊笍鉂勶笍

PREVISI脫 METEOPOBLE MAT脥.

SAT脠L路LIT EUMETSAT.

Bon dia!!! Diumenge 24 de desembre del 2023, comencem dies on els sopars i dinars familiars 茅s fan m茅s assidus i per tant aquests dies farem previsi贸 un poc m茅s alterades que l’horari habitual , per貌 la farem. Poc haurem de patir per l’oratge aquests dies, estem immersos en una situaci贸 Anticicl貌nica que ens porta estabilitat generalitzada, amb gelades matinals i temperatures m茅s agradables de cara les hores centrals del dia. El sat猫l路lit de hui tamb茅 ens ho mostra aix铆 i ara mateix la Fa莽ana Mediterr脿nia 茅s troba lliure de nuvolositat.

TEMPERATURES M脥NIMES.

Font Avamet.

Les temperatures m铆nimes molt paregudes als 煤ltims dies, per貌 ja m茅s fresques o fredes tamb茅 per el litoral del territori Valenci脿 on han quedat pr脿cticament per davall dels 10掳C. Les gelades m茅s intenses com sempre a l’interior i sobretot a les zones que ja estem habituats del nostre territori. Bocairent, Requena, Villena, Xixona, Ares del Maestrat, El Toro, Vilafranca o Morella entre altres han quedat per damunt dels 6掳C negatius i aix铆 continuarem els pr貌xims dies. Gelades generals per l’interior que seran fortes pr脿cticament dia a dia en aquestes poblacions que mostrem en el mapa elaborat per Avamet.

ALGUNS CANVIS A CAP D’ANY鈴笍鈴笍馃寑馃寑馃寑

Atenci贸 a cap d’any, el pas d’una borrasca pel Regne Unit portar脿 baixada important de temperatures, per貌 tant el dia de Cap d’any com el primer dia del 2024 el vent podr脿 ser l’aut猫ntic protagonista i podr脿 bufar a molt llocs de la Fa莽ana Mediterr脿nia amb for莽a, per貌 sembla que el territori Valenci脿 seria on possiblement podria pegar amb m茅s virul猫ncia i amb r脿fegues de ponent superiors als 100km. Aleshores nit de Cap d’any i any nou on tindrem que ficar-se pes al damunt per a no envolar-se.

QUI TE FAM SOM脥A ROTLLOS, CANVIS A REIS?鈴笍鈴笍鉂勶笍鉂勶笍鈽侊笍鈽侊笍馃導馃導鉀堬笍

Ho se!!!! Qui t茅 fam som铆a rotllos, per貌 alguna cosa tindrem que mirar encara que siguen mapes de ci猫ncia-ficci贸 i m茅s quan estem desesperats per a que ens ploga. Si mirem el model Americ脿 la situaci贸 podria canviar cara Reis i on ara mateixa aquest model si que veu un moviment de peces i amb borrasques circulant per la pen铆nsula, que podrien portar les pluges, per貌 estem parlant a m茅s de 10 dies i per tant aix貌 de moment es parlar per parlar, per貌 anem a somiar que es Nadal.

Meteopoble i Nando Gil despr茅s farem una felicitaci贸 especial de Nadal, mentrestant i com sempre, Seguimeeeeeeent en les previsions meteorol貌giques.


Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando