Per Nando

23/12/2023

ATENTS!!!! El models  insisteixen en una entrada freda important a cap d’any👀👀❄️❄️🥶🥶🥶🥶🥶

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Estabilitat i gelades matineres durant el Nadal, però pendents d’una entrada freda que pot ser important de cara a Cap d’any.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, els models meteorològics continuen apostant per un cap d’any que podrà vindre caracteritzat per pluges i nevades al nord peninsular, mentre que a cada nostra ens afectaria amb una baixada important dels termòmetres i possiblement amb el vent també com a protagonista, situació que anirem seguint els pròxims dies. El problema es que no veiem cap situació després de més de 3 mesos sense ploure que ens puga donar esperances de que vaja a fer-ho tant a mig com a llarg termini.

PREVISIÓ ACTUALITZADA METEOPOBLE, MATÍ.

SATÈL·LIT EUMETSAT 6 DE LA MATINADA.

Bon dia!!! Dissabte 23 de setembre, ressaca de milions per alguns Valencians, Catalans i Illencs, sorts a tots els que vos ha tocat la grossa de Nadal i pugau gaudir d’unes festes més ensucrades, als que no, doncs no pasa res, la vida continua i tots tenim que seguir endavant en el dia a dia. Bé, però anem a parlar de l’oratge que es el que toca en aquesta pàgina, primer que res mirem satèl·lit i res apreciable tenim que destacar al nostre territori, la força de l’anticicló fa que estem lliure de núvols actualment i així continuarem els pròxims dies.

TEMPERATURES MÍNIMES ACTUALS ( 6 DE LA MATINADA)

FONT AVAMET.

Les mínimes comencen a baixar novament a partir de hui i les pròximes jornades inclús les gelades aniran generalitzant-se més per l’interior del nostre territori. De moment hui les gelades més intenses les trobem a les ubicacions més gelades de les clàssiques poblacions com Bocairent, Villena, Xixona o Requena amb -6°C o -7°C com podeu observar a la taula d’Avamet, però llevat de llocs més puntuals hui fins i tot a la costa les mínimes ja s’acosten als 10°C i les pròximes nits seran molt paregudes. En resum, per als dies principals de Nadal, nits fredes i pel dia les màximes seran prou agradables en les hores centrals del dia.

ORATGE DE NADAL. ☀️☀️☀️🔵

Encara que el vent ha bufat encara de manera moderada o forta per la província de Castelló aquesta nit, la tendència és amainar hui durant la jornada i per tant, l’anticicló predominara les festes Nadalenques amb sol, vent en calma i temperatures fresquetes o fredes per l’interior de cara la nit i matinada, però que durant el dia seran agradables, per tant no cal patir per la meteorològia adversa els pròxims dies.

ATENTS A CAP D’ANY, ENTRADA FREDA IMPORTANT, MÉS DESTACADA EN LES ACTUALITZACIONS DEL MODEL EUROPEU.🥶🥶❄️❄️❄️❄️❄️

Situació Sinòptica

TEMPERATURES A UNS 850HPA PER A CAP D’ANY.

Pareix que de cara el cap de setmana pròxim tindrem alguns canvis. L’anticicló te tendència a retirar-se i donarà pas a una profunda borrasca, que anirà circulant pel Regne Unit i que amb ella vindrà acompanyada una massa d’aire més freda, que podrà fer baixar les temperatures de manera decidida els últims dies de l’any. Per tant el últim dia del 2023, podrà vindre caracteritzat per una important baixada de les màximes i amb forts vents de mestral o ponent i pas de núvols sense massa importància.

I així podria començar el 2024, més fresquet durant el dia i amb predomini del ponent almenys fins allà Reis, que ja vorem si a partir d’ahi vol canviar la cosa. Seguimeeeeeeent.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando