Per Nando

22/12/2023

Ja estem a l’hivern❄️❄️❄️ sort a tots!!! I que vinga carregat de neu❄️❄️❄️❄️❄️👀👀👀👀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les gelades i l’oratge Anticiclònic manaran de les festes Nadalenques del 2023

ACTUALITZACIÓ VESPRADA.

Model Americà
Model Europeu.

Benvinguts de nou!!! En els mapes de dalt vos mostre les diferents actualitzacions dels models meteorològics per al cap d’any al territori peninsular. Mentre el model Americà ara aposta per una circulació de borrasques pel Regne Unit i que probablement a nosaltres ens portaria vent per finalitzar l’any. El model Europeu aposta per una entrada freda molt important a la península, però acompanyada de vents de mestral que a nosaltres no ens portarien precipitacions, però si una baixada molt pronunciada dels termòmetres. Per tant i com tots els dies anirem actualitzant amb les últimes eixides dels models meteorològics a vore quina situació acaben definint millor per finalitzar el 2023. Ja estem a l’hivern i vorem si ens porta més moviment que el que hem tingut a la tardor.

ACTUALITZACIÓ MATÍ

SATÈL·LIT EUMETSAT FINS LES 6 DEL MATÍ.

Bon dia!!! Oficialment hui a les 4:27 de la matinada hem entrat a l’hivern Astronòmic, que ens acompanyarà fins el dia després de la Cremà de Falles, es a dir fins el 20 de Març del 2024. Realment ni jo, ni ningú, sabem com es comportarà, ja heu vist la tardor que s’esperava amb els models estacionals, plujosa i no ens ha caigut ni gota, doncs aventurar-se a que passarà és molt, per tant nosaltres anirem veient models i les seues tendències aquest hivern, Meteopoble s’arriscara fins on crega oportú. Mentrestant mirem el satèl·lit com tots els matins, nosaltres pràcticament a la Façana Mediterrània estem lliure de núvols, llevat d’alguna nuvolositat per Catalunya que es queda enganxada pel vent de Mestral, però que no porta precipitacions.

TEMPERATURES MÍNIMES ACTUALS🔵

FONT AVAMET

Mimimes amb gelades quan són les 6 de la matinada a diverses ubicacions de les poblacions més fredes del territori Valencià, com sempre la famosa Ramba de Bocairent ara és troba a -7°C, Fondo de la Lagunilla a Villena a -5°C, Rambla de la Sarga a Villena a -4,5 °C entre altres. A la costa les mínimes oscil·len entre els 10-15°C i per tant menys fred que en dies anteriors, però amb l’assentament de l’anticicló cada vegada més fort a la península, novament les gelades tornaran a fer-se més generals.

CONTINUA EL FORT VENT!!! AVÍS TARONJA PER AEMET.

FONT AVAMET.

Les fortes ràfegues de vent novament és deixen notar per l’interior de la província de Castelló, Tarragona i la part de Lleida. Al nostre territori eixes ràfegues de vent deixen registres aquesta nit de fins a més de 130km/h a Tírig, Xert o Rosell, 122km/h a la Torre d’en Besora o Vilar de Canes, però tenim nombroses poblacions amb ràfegues de més de 100 km/h com Sant Mateu, Ares del Maestrat, Catí o Sant Jordi. Les previsions de vent és que comencen amainar durant el dia de demà, però mentrestant precaució perquè inclús l’interior nord de la província de Castelló, és troba en avís taronja el dia de hui per eixes ràfegues de Mestral molt fortes.

PREVISIONS I TENDÈNCIES PRÒXIMS DIES DE NADAL I CAP D’ANY🥶❄️☀️☁️

MAPA SINÒPTIC FESTES DE NADAL.
MAPA SINÒPTIC CAP D’ANY.
TEMPERATURES A UNS 850HPA CAP D’ANY

Bé, com he dit abans comencem l’hivern i m’havera agradat parlar de neu i pluja, però pel moment no es així i tampoc serà així. Com veieu al mapa sinòptic per a les festes de Nadal manarà l’anticicló que estarà centrat damunt nostre i portant temperatures fredes per la nit i prou agradables, encara que amb frescor o fred pel matí i per la nit, a les hores centrals del dia seran inclús més altes del que toca per a estes dates. Ara bé!!! De cara a cap d’any sembla que es mou l’anticicló i podran entrar borrasques pel nord peninsular que allà portaran pluja i neu, però que a nosaltres novament ens portaran vent de mestral i baixada sensible de termòmetres.

Però bé desitge que aquest hivern ens porte moltes sorpreses meteorològiques a tots, als que ens agrada tot açò, espere gaudir d’un bon temporal de neu que al final es la il·lusió de molts meteoaficionats, però hui també es un dia especial i per tant també espere que vos toque eixa GROSSA DE NADAL!!! I pugau gaudir d’unes festes de felicitat a tots. GRÀCIES i fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando