Per Nando

19/12/2023

ATENTS!!!Abrigueu-vos, quines gelades hui🥶🥶🥶🥶❄️❄️❄️❄️❄️❄️ i ara també vent 🌀🌀🌀🌀🌀

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ VESPRADA!!!

Benvinguts de nou, comença a entrar el front que ens afectarà esta nit i demà mati al nostre territori, però sense deixar precipitacions importants, si que poden caure 4 gotes per l’interior de la meitat nord. Atenció novament a la pròxima nit a les gelades, però serà l’interior de la província de València i l’interior nord de la província d’Alacant on les mínimes baixaran més la pròxima nit que es on aguantarà més eixe cel ras. El vent demà novament bufarà fort o molt fort en la província de València i part de Catalunya i les Illes Balears.

Bon dia!!! Dimarts 19 de desembre del 2023, només queden 72 hores per a entrar al hivern Astronòmic, però les gelades matineres ens fan pensar que ja estem dins d’ell. Almenys el fred ens fa respirar un poc, però la falta de pluja continua i ja quasi podem confirmar que acabarem l’any sense cap situació favorable cap a les nostres terres. Per tant, confiem que almenys els mesos més freds de l’hivern que són Gener i Febrer ens porten una bona situació que ens porte la neu i almenys puguem gaudir aquells que no la veiem quasi mai caure al seu poble. Mentrestant hui el satèl·lit ens torna a mostrar imatges sense massa conseqüències i amb nuvolositat escasa. Encara que està pròxima matinada ens creuarà un front que apenes tindrà transcendència i tan sols deixarà alguna gota per l’interior de Castelló.

TEMPERATURES MÍNIMES, FONT AVAMET.

De nou quines mínimes les que estem patint aquesta nit i que no és queda enrere als últims dies, tenim mínimes que inclús en la costa han quedat per davall dels 6-7°C de manera generalitzada, ara mateixa gela a moltíssimes poblacions del nostre territori, unes gelades que novament són molt fortes als llocs més accentuats d’inversió tèrmica, que es donen en ubicacions especials de fora les poblacions que ara nomenarem. Destaquem entre -10 i -11°C a Bocairent (Rambla de Mariola) Xixona ( Rambla de la Sarga) però com veieu a la taula i el mapa el rastre de valors negatius es inmens. La pròxima nit les gelades no seran tan importants a causa del pas d’un front que deixarà més frenades eixes mínimes.

ATENCIÓ!!! AVISOS PER VENT DEMÀ.

A partir d’aquesta matinada torna el vent de mestral fort sobretot a la província de Castelló i Tarragona, un vent que sembla que ens acompanyarà fins al pròxim dissabte. Atenció perquè demà Aemet fica en avís groc a tota la província de Castelló, sud de Tarragona, tota la part nord de Catalunya i l’illa de Menorca per ràfegues que podran bufar entre 80/100 km, aquest vent com he dit continuarà bufant amb força fins dissabte per les zones abans esmentades i farà que tinguem una sensació de fred pel dia més acusada.

PREVISIONS EL QUE QUEDA DE SETMANA I L’ALTRA. FINS AL 2024!!!

Com veieu l’anticicló continuarà manant cap a les nostres terres, tant esta setmana com la que ve, per tant, ens esperen unes festes Nadalenques tranquiles i amb temperatures entre 15-20°C de màxima i que no variaran massa amb el pas dels dies, però seran fredes per les nits i amb gelades per l’interior. Una situació que no vol canviar de cap de les maneres. Així i tot continue observant models i quan s’intueixca alguna cosa, sereu els primers en saber-ho.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando