Per Nando

18/12/2023

Setmana de Nadal!!! Gelades i que més?🥶🥶🥶❄️❄️❄️⛅️☁️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 18 de desembre i ja estem novament ací, davant un parèntesi del cap de setmana que era precís, de nou estem amb les previsions que fem diàriament a Meteopoble, un canal diferent d’explicar la meteorologia i sobretot la meteorologia adversa a la Façana Mediterrània, encara que de Meteorologia adversa estem ben avorrits aquesta tardor.

Com tots els dies les primeres imatges que pengem són les del satèl·lit i res destacable que afegir hui tampoc. L’anticicló continua manant a tota la península Ibèrica i així continuarà els pròxims dies, llevat de dimecres que el pas d’un front deixarà alguns ruixats ( molt poc importants) I de nou farà créixer la velocitat del vent de mestral a la província de Castelló i Tarragona.

MAPA GELADES IMPORTANTS, FONT AVAMET.🥶🥶🥶🥶

Quines mínimes!!! Molt de fred el que estem tinguen tots els matins, gelades fortes que patírem este cap de setmana que hem passat i gelades fortes que hem patit este matí i patirem també la pròxima nit. Destaquem fins els -11°C que s’han registrat a Ares del Maestrat, -10°C a El Toro, -9°C a Calles. Tots aquestos punts com els que hi ha a la taula d’Avamet són zones d’aquestes poblacions on l’inversio tèrmica es molt acusada i la diferència en la mateixa població pot ser brutal, però com veieu fins aprop de la costa tenim punts on les temperatures han quedat davall dels 5°C.

La setmana continuarà sense massa canvis i amb gelades per l’interior, encara que demà la nit amb el pas del front i quedar el cel més núvol les temperatures no mínimes seran tan fredes com estos últims dies passats.

QUIN ORATGE ENS ESPERA EN LES FESTES NADALENQUES?

Les festes de Nadal no tindrem massa problemes en la situació meteorològica, i pràcticament continuarem baix els efectes de l’anticicló i amb el sol com a protagonista els dies principals d’eixos dies més importants com són el 24 i 25 de desembre. Les màximes podrien estar al voltant dels 20°C o inclús mes un poc mès altes i les mínimes fresquetes amb gelades per l’interior.

En altura i com veieu en la imatge continuarà bambant un embossament d’aire fred pel sud de la península Ibèrica i Àfrica que a nosaltres no ens portarà cap canvi d’oratge important. I el que més ens asusta des de Meteopoble és que començarem l’any del 2024 amb unes previsions nefastes per a vore precipitacions cap a les nostres zones i tampoc es veu cap irrupció freda que ens puga parlar de nevades ni inclús a llarg termini. Paciència!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando