Per Nando

16/12/2023

ACTUALITZACIÓ!!! Els models ens treuen un embossament d’aire fred pròxima setmana. Com ens afectarà?👀⛅️🌧☁️⏬️🔵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 16 de desembre del 2023, sobrepassen la segona quinzena de l’últim mes de l’any sense caure una gota pràcticament a tota la Façana Mediterrània, una situació que en alguns llocs comença a ser crítica i inclús restrictiva en algunes zones de Catalunya. I si mirem satèl·lit ens ho aclareix també prou que hui i demà tampoc plourà cap a les nostres terres, predomina l’anticicló i fa que a les nostres comarques l’absència de nuvolositat siga l’autèntica protagonista..

HUI GELADES MÉS IMPORTANTS ( 5 DE LA MATINADA) FONT AVAMET.

Fa fred pràcticament a totes les comarques Valencianes i fa molt de fred a les zones de l’interior on inclús les gelades són fortes o molt fortes. Cal destacar quan són les 5 de la matinada i per tant, encara tenen marge fins allà les 8 del mati per a que baixen més, eixos fins -8,7° a la Nava, població de El Toro, -7,7°C a la Rambla de Mariola a Bocairent, al voltant de -6°C a la Rambla de la Sarga a Xixona, Calles (Alcotas) i Vilafranca ( La Pobla de Bellestar) Així continuarem els pròxims dies, matins freds o molt freds i dies freds per l’interior i un poc més suaus a les zones del litoral on el mercuri s’aproparà als 20°C.

ATENCIÓ!!! SORPRESA D’ÚLTIMA HORA!!!

I des d’ahir els models meteorològics tant Europeu com l’Americà, ens treuen en les seues eixides principals el despenjament d’una D.A.N.A a partir de dimecres per la península Ibèrica que ja vorem la seua ubicació final. A priori i mirant la configuració atmosfèrica sembla que a nosaltres no ens afectaria massa, si açò havera passat fa 3-4 mesos haverem estat parlant d’un episodi de tempestes molt fortes sobretot a casa nostra, a causa de la diferència de temperatures terrestres i marítimes a l’aire fred en altura, però així com ho veuen els models ara i sense una situació de llevant clara, el més possible és que tinguem a partir de dimecres-dijous baixada de termòmetres i la possibilitat d’algun ruixat poc important. Ho seguirem….. I després ja vorem que pasa, perquè alguns models comencen a veure un poc més de moviment després de Nadal, ací estarem pendents i aniré actualitzant en properes informacions.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando