Per Nando

15/12/2023

Quin fred fa i així continuarà, bones gelades 🥶🥶🥶⏬️⏬️❄️❄️🔵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 15 de desembre del 2023, anem novament encarats a un altre cap de setmana abans de les festes de Nadal i sense preocupacions respecte a la meteorologia, la situació d’ara mateix és d’un potent Anticiclò que es quedarà amb nosaltres bona cosa de dies i si observeu el satèl·lit, l’absència de nuvolositat és notòria pràcticament a tota la península, la franja nord i sobretot els Pirineus tenen més nuvolositat i inclús a estes hores tenen algunes precipitacions per Navarra i que són de neu a la zona dels Pirineus Aragonesos.

TEMPERATURES MÍNIMES, FONT AVAMET!!! FA FRED🥶🥶🥶⏬️⏬️❄️🔵

Ja va notant-se eixa inversió tèrmica al territori Valencià i tot es fruit de la calma Anticiclònica i el vent en calma que tinguem a la meitad sud el que ha fet que les temperatures es desplomen encara més que al nord, perquè allà el vent de mestral aquesta nit ha continuat bufant de valent i això ha impedit que les temperatures es desplomen de manera més decidida. Destaquem eixes gelades importants quan són les 6 de la matinada a la Rambla de Mariola a Bocairent amb -7,8°C i els -7,2°C de la Rambla de la Sarga a Xixona i eixos quasi -4°C a Agres o Requena entre d’altres i es que a més a les zones litorals desde el sud de Castelló fins el nord d’Alacant les mínimes no superen a estes hores els 10°C, per tant fa fred!!!

Els pròxims dies les temperatures mínimes i i màximes no patiran canvis destacables i continuarà gelant per les nits a les comarques de l’interior.

FORT VENT, AMB LES HORES COMPTADES.

Font Avamet

El fort vent que encara bufa fort pel nord, te les hores comptades i a partir d’aquesta vesprada anirà amainant definitivament, pot ser allà el dimecres-dijous torne el Mestral a bufar de valent a les zones habituals de la província de Castelló, però això ja ho vorem!!! Cal destacar les ràfegues màximes que s’han produït esta nit a poblacions com Vilar de Canes amb 113 km/h, 105 km/h a Xert, 95 km/h a la Torre d’en Besora o els 90 km/h a Tírig entre moltes altres poblacions que han superat els 70-80 km/h de bon tros.

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMES DIES.

Super ANTICICLÒ que inclús tindrà una pressió de fins a 1050 hectopascals, la pròxima setmana sobre l’Atlàntic i que ens continuarà afectant i sense probabilitat que s’acosten cap borrasca cap a les nostres latituds, així sembla que continuarà el Nadal on podríem viure dies d’estabilitat i temperatures més altes per a l’època i sense perspectives de pluja per acabar l’any i començar el 2024. Anirem seguint-ho!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando